Een luxe metamorfose van de badkamer en het toilet

Opvallend is dat veel woningeigenaren er al snel voor kiezen om een badkamer en het toilet te verbouwen of te renoveren. Maar eigenlijk is dit ook niet zo vreemd. Het zijn beide voorbeelden van ruimtes waar aardig wat tijd in door wordt gebracht en waar de persoonlijke smaak goed naar voren komt. Dit omdat er vandaag de dag enorm veel aanbod op het gebied van het design is. Merk je dat de badkamer en het toilet op dit moment niet helemaal passen bij je smaak? Dan is het de hoogste tijd om te gaan voor een luxe metaformose bij jou in huis.

—advertorial—

Investeer altijd in tegels van hoge kwaliteit en in een luxe design

Om een luxe sfeer neer te kunnen zetten, is het onwijs belangrijk dat je start met de basis. Het is dus een goed idee om tegels van hoge kwaliteit in huis te halen. De tegels zijn daardoor bestand tegen een stootje, krasvast en verkleuren niet in de loop van de tijd. Deze goede basis in de badkamer zorgt ervoor dat de sfeer meteen naar een hoger niveau wordt getild.

Kies altijd voor sanitair dat perfect met elkaar in overeenstemming is

Op het moment dat je een keuze hebt gemaakt voor de tegels, is het ook een goed idee om kritisch naar het soort sanitair te kijken. Hiermee maak je de luxe badkamer namelijk pas écht compleet. Het is een echte must om te kiezen voor sanitair dat perfect bij elkaar past. Gelukkig hoeft het uitzoeken ervan niet zo lastig te zijn. In een badkamerwinkel heb je altijd de keuze uit verschillende soorten opstellingen. Hierdoor zie je ook meteen wat voor soort sanitair het beste kan worden gecombineerd met het type tegel. En dat is wel zo handig.

Pak het toilet en de badkamer in één keer aan

Tip! Kies ervoor om de badkamer samen te renoveren met het toilet op de begane grond. Het luxe toilet is daardoor perfect in overeenstemming met de stijl van de badkamer. En deze kracht van herhaling zorgt dus ook weer voor een sereen totaalplaatje. Wacht dus ook niet langer en breng snel een keer een bezoek aan de badkamerwinkel. Je kunt altijd vertrouwen op een professional.