MJOP of DMJOP offerte aanvragen

Aanvraag offerte MJOP of DMJOP

Welkom bij onze informatie- en aanvraagpagina voor een Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP) of Duurzaam Meerjaren Onderhoudsplan (DMJOP), een initiatief van Nederlandvve.nl in samenwerking met Propendum. Via deze pagina kunt u direct een offerteaanvraag doen voor een MJOP of DMJOP, belangrijk voor elke VvE

Een MJOP biedt u een gedetailleerd overzicht van noodzakelijk onderhoud voor de komende jaren, waardoor u efficiënt uw kosten kunt plannen en onverwachte uitgaven kunt vermijden. Een DMJOP voegt hier een duurzaamheidselement aan toe met een energie maatwerkadvies, gericht op het verlagen van de energiekosten en het verbeteren van de duurzaamheid van uw gebouw.

Propendum is de kennispartner van Nederlandvve.nl op het gebied van MJOP’s en DMJOP’s. Daarom biedt Nederlandvve.nl de mogelijkheid om direct een professioneel opgestelde offerteaanvraag MJOP of DMJOP aan te vragen, afgestemd op de specifieke behoeften van uw VvE.

Over Propendum

Propendum is gespecialiseerd in vastgoedbeheer en biedt oplossingen die gericht zijn op duurzaamheid en efficiëntie. Zij helpen VvE’s met het opstellen van MJOP’s en DMJOP’s, gebruikmakend van de laatste normen voor conditiemetingen. Bezoek www.propendum.nl voor meer informatie over hun diensten en hoe ze uw VvE kunnen ondersteunen in het beheer van uw vastgoed.

Aanvragen offerte MJOP of DMJOP

Vul onderstaande offerteaanvraag in en ontvang spoedig uw op maat gemaakte offerte voor een MJOP of DMJOP.