Stichting Persoonscertificering VvE Beheer (PCVB)

Stichting Persoonscertificering VvE Beheer (PCVB) heeft als doel om de kwaliteit en het opleidingsniveau van VvE-beheerders te bevorderen. Om dat te doen heeft zij een certificaat ontwikkeld voor VvE-beheerders. VvE-beheerders die slagen voor het theorie- en praktijkexamen krijgen het persoonscertificaat. Het examen is vormgegeven en wordt afgenomen door opleidingsorganisatie SVMNIVO, in opdracht van PCVB en overeenkomstig de beoordelingsrichtlijn (BRL). Die beoordelingsrichtlijn is opgesteld in samenwerking met SKW, en treft u op de website van PCVB.

Aantal gecertificeerde VvE Beheerders

Op dit moment (oktober 2016) hebben 31 VvE-beheerders het theorie-examen met goed gevolg afgelegd (2 beheerders zijn gezakt). 5 VvE-beheerders hebben ook het praktijkexamen met goed gevolg afgelegd en 6 VvE-beheerders staan op de wachtlijst voor het praktijkexamen. Gecertificeerde VvE-beheerders worden opgenomen in het register van SVMNIVO en is hier te raadplegen.

Bestuur

Het bestuur van PCVB bestaat uit Carla Philippa, Kees Oomen (tevens bestuurder van Stichting VvE Belang), Norbert Rijssenbeek en Rene Brinkhuijsen (tevens bestuurder van Vastgoedmanagement Nederland). Het bestuur wordt bijgestaan door een Raad van Advies, bestaande uit prof. mr. Roel Mertens (tevens auteur voor Stichting VvE Recht), Vincent Ramaekers en Jeroen Schneijdenberg.

Contact- en adresgegevens Stichting Persoonscertificering VvE Beheer

Voor meer informatie bezoekt u website van Stichting Persoonscertificering VvE Beheer. Overige contactgegevens zijn:

Vestigingsadres:
Armstrongstraat 12
5175 XC Loon op Zand

Telefoon:: 06 – 55 99 69 47
E-mail: info@pcvb.nl

Het PCVB-register treft u hier.