Stichting VvE Belang

Stichting VvE Belang is een belangenorganisatie gespecialiseerd in voorlichting en ondersteuning van Verenigingen van Eigenaars (VvE‘s). Zo heeft ze een ‘gespecialiseerde juridische dienstverlening’ en ‘bouwkundige dienstverlening’. Ook organiseert de stichting jaarlijks een ‘roadshow’ van VvE-beurzen door het gehele land. In 2021 organiseert de stichting voor het eerst een digitale VvE beurs.

VvE Belang levert onder andere juridische en bouwkundige ondersteuning en voorlichting. Daarnaast geeft VvE Belang boeken uit en een magazine. Veel gehoord commentaar is dat het magazine meer reclame dan informatie bevat. Nadeel is dat voor de diensten en informatie betaald moet worden en dat bij verandering in wet- en regelgeving nieuwe boeken aangeschaft moeten worden.

Lid worden

Net als bij Vereniging Eigen Huis kunt u lid worden van Stichting VvE Belang. Leden krijgen kortingen op boeken over VvE’s en krijgen het VvE Magazine thuisgestuurd (viermaal per jaar). Ook kunnen leden jaarlijks het congres bezoeken.

Contact- en adresgegevens VvE Belang

Voor meer informatie bezoekt u de website. Overige contactgegevens zijn:

Postadres:
Postbus 210
4900 AE Oosterhout

Bezoekadres:
Meerpaal 12
4904 SK Oosterhout

Telefoon: 0162 469 120
Bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9:00 tot 17:00 uur.

Bestuur

Het bestuur van VvE Belang wordt gevormd door Raymond Keulen (Algemeen Directeur) en Kees Oomen (Directeur Organisatie & Public Affairs). De stichting is in 1999 opgericht door Fred Schuurs. Fred Schuurs heeft zijn functie echter neergelegd en overgedragen aan Kees Oomen. Schuurs is nog wel bij de organisatie betrokken.