Jongste branchevereniging voor VvE-Beheerders in nieuw jasje

De jongste VvE-branchevereniging is in een nieuw jasje gestoken voor een betere herkenbaarheid. BVVB richt zich op beheerders van VvE’s en kent een nieuwe naam, een nieuw en beter herkenbaar logo en een nieuwe website met veel nuttige informatie voor VvE-beheerders. BVVB is er klaar voor om iedere VvE-beheerder te ondersteunen.

Nieuwe naam

BVVB heette bij de oprichting BBVvE, wat voor ‘Branchevereniging Beheerders VvE’ stond. Deze naam bleek lastig te onthouden. Omdat BVVB ook bezig was met de uitbreiding van haar dienstverlening, een nieuwe website en het aanbieden van collectiviteitskorting, besloot het bestuur om alle vernieuwingen tegelijkertijd te lanceren.

De voorzitter van de branchevereniging, Paul Hoogeveen legt uit: “De branchevereniging spant zich elke dag voor VvE beheerders in en dat slaat aan. Echter bleef onze naam een terugkomend onderwerp aangezien ‘beheerders VvE’ tegen de reguliere benaming ‘VvE beheerders’ in gaat. Vandaar hebben we de knoop doorgehakt en hebben we, ondanks ons jonge bestaan, gekozen voor een nieuwe heldere naam, met uiteraard een bijpassend eigentijds logo. Beheerders hoeven zich uiteraard geen zorgen te maken, want onze motieven en doelstellingen zijn ongewijzigd!”

Nieuwe website

De nieuwe website van BVVB is inmiddels ook online gegaan. De site geeft de leden veel informatie. Zo kunnen zij vanaf nu bijvoorbeeld gebruik maken van documenten en ‘workflows’ die hen bij hun werkzaamheden kunnen ondersteunen. Daarnaast kunnen de leden er terecht om gebruik te maken van collectiviteitskortingen.

Bijeenkomsten

BVVB blijft bijeenkomsten voor VvE-beheerders organiseren. De eerstvolgende bijeenkomst is aanstaande donderdag (12 september) en heeft VvE-verzekeringen en verzekeringen voor de beheerder als onderwerp. Op deze bijeenkomst zijn alle VvE-beheerders welkom, ongeacht of zij lid zijn van de branchevereniging. Raadpleegt u de uitnodiging op LinkedIn voor meer informatie.

Speerpunten

BVVB is een branchevereniging die zich uitsluitend richt op beheerders van VvE’s. Speerpunten van BVVB zijn daarbij de kwaliteit van de werkzaamheden van de beheerders en daarnaast ondersteuning van VvE-beheerders.

Externe links

Website Branchevereniging van VvE Beheerders (BVVB)

Gerelateerd

TIP: Branche- en belangenorganisaties (VvE-Informatie)
Vier initiatieven VGM NL om kwaliteit VvE Branche te verbeteren (VvE-Nieuws, maart 2013)
VvE Belang: “Betere VvE door aangepaste regelgeving (VvE-Nieuws, april 2013)

Dit bericht is geplaatst op  maandag 9 september 2013.

Reacties


Discussiëren over dit onderwerp? Ga naar het VvE-Forum op VvE-Forum.nl

Reageren op dit artikel kan hieronder.
Wilt u discussiëren of heeft u een vraag? Surf dan naar VvE-Forum.nl

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden gemarkeerd met * moeten worden ingevuld.