Gratis congres Liftgebruik bij Brand: 7 november 2018

Zijn er liften in uw vereniging van eigenaren (VvE)? En weet u hoe daarmee bij brand moet worden omgegaan? Zijn liften in woongebouwen geschikt (te maken) voor de evacuatie van minder zelfredzame bewoners? Of moet je je houden aan “Bij brand geen lift” en de trap als vluchtroute nemen? Het Liftinstituut organiseert op woensdag 7 november 2018 een landelijk congres over liftgebruik bij brand. Een must voor iedere VvE bestuurder die veiligheid hoog in het vaandel heeft staan.

Wanneer is liftgebruik bij brand mogelijk?

Tijdens het landelijk congres Liftgebruik bij Brand op woensdagmiddag 7 november schetsen Liftinstituut, brandweer, gebouweigenaren, liftenbranche, overheid en adviseurs hun visie op de hierboven gesteld evragen. Ook worden de resultaten van recente onderzoeken over een mogelijke evacuatie per lift gepresenteerd. Daaronder ook het door Antea Group uitgevoerde onderzoek in opdracht van het Ministerie BZK.

Gratis congres liftgebruik bij brand

Het congres ‘Liftgebruik bij Brand’ vindt plaats in het Figi Theater te Zeist en is bedoeld voor gebouweigenaren (beleggers, professionele verhuurders, woningcorporaties en VvE’s), liftproducenten en -onderhoudsbedrijven, architecten, aannemers, betrokkenen vanuit de overheid, brandweer en deskundigen zoals brandveiligheids-, bouwkundige en lifttechnische adviseurs. De deelname is gratis. Voor meer info over programma, sprekers, informatiemarkt en aanmelden, ga naar: liftgebruikbijbrand.nl.

Dit bericht is geplaatst op  maandag 8 oktober 2018.

Reacties


Discussiëren over dit onderwerp? Ga naar het VvE-Forum op VvE-Forum.nl

Reageren op dit artikel kan hieronder.
Wilt u discussiëren of heeft u een vraag? Surf dan naar VvE-Forum.nl

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden gemarkeerd met * moeten worden ingevuld.