Fietsprobleem VvE opgelost, totdat alle leden een fiets wonnen

Ironisch nieuws van een Tilburgse Vereniging van Eigenaren (VvE) die al jaren met een fietsprobleem kampt. In de VvE van de flat Westpoint – een woontoren met 47 verdiepingen – wordt al jaren gediscussieerd over een goede plek om de vele fietsen te stallen. De oplossing was bijna in zicht: in november 2017 zou in de ALV worden gestemd over een nieuwe parkeerplaats. Maar dan gooit de Nationale Postcode Loterij plotseling roet in het eten.

VvE krijgt er circa 200 fietsen bij

Bij de trekking van de Nationale Postcode Loterij valt de postcode van de flat (5038 KG) namelijk in de prijzen. Voor  de meespelende VvE-leden geen geldprijs, maar wel een splinternieuwe fiets. De leden die met twee loten spelen winnen er zelfs twee. Het fietsenprobleem van appartementencomplex Westpoint in Tilburg wordt daardoor dus alleen maar groter, en de discussie in de VvE over een geschikte parkeerplek laait weer op.

Gewonnen fietsen naar goed doel?

Omroep Brabant meldt daarom dat in de VvE een actie op touw is gezet om de fietsen te doneren aan een goed doel. De leden worden daar op de website van de VvE ook toe opgeroepen. Het verslag van Omroep Brabant bekijkt u in onderstaande video:

Dit bericht is geplaatst op  woensdag 20 september 2017.

Reacties


Discussiëren over dit onderwerp? Ga naar het VvE-Forum op VvE-Forum.nl

Reageren op dit artikel kan hieronder.
Wilt u discussiëren of heeft u een vraag? Surf dan naar VvE-Forum.nl

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden gemarkeerd met * moeten worden ingevuld.