Groen & Veiligheid thema van de VvE & Vastgoedonderhoud Beurs in Utrecht

Na het succes van de voorgaande edities organiseert RTR Events dit jaar wederom de VvE & Vastgoedonderhoud Beurs die gratis te bezoeken is in het Beatrixgebouw – Jaarbeurs te Utrecht op 16 februari 2017.

Vrijblijvend kennismaken met gerenommeerde vastgoedonderhoud bedrijven

Als VvE wilt u dat uw panden goed worden onderhouden. Daarvoor zijn de juiste partners die u in het onderhoud en beheer van uw panden kunnen bijstaan, van essentieel belang. Echter het vinden van de juiste bedrijven die in dit onderhoud kunnen voorzien, het zoeken naar een VvE-beheerder, informatie inwinnen over bijvoorbeeld energiebesparing en subsidies is vaak een tijdrovende taak. De VvE & Vastgoedonderhoud Beurs is de plek om op een vrijblijvende manier gerenommeerde bedrijven te ontmoeten die gespecialiseerd zijn in onder meer dakdekking, beveiliging, asbestsanering, gevelreiniging, schoonmaak, vochtbestrijding, liftonderhoud, energiebesparing, ventilatie, isolatie, verzekeringen en nog veel meer.

Thema Groen & Veiligheid

Dit jaar staan de thema’s Groen & Veiligheid centraal op de beurs. Het gevoel van veiligheid wordt namelijk steeds belangrijker en daarnaast speelt verduurzaming een grote rol. De vraag blijft echter, hoe kunt u hier zelf mee aan de slag? Tijdens de beurs in Utrecht zijn er verschillende experts aanwezig die tools aanreiken om met u tot veilige en duurzame oplossingen te komen.
Mimi Slauerhoff van Platform 31 zal de workshop Nul op de Meter, NOM-NOM, verzorgen. SafeThuis, specialist voor veiligheid en comfort, zal een interactieve workshop geven zodat u met een veiliger gevoel thuis zit. Stichting Roof Update gaat middels de workshop “Groene Tornado” uitleggen hoe een transitie kan plaatsvinden van grijze grauwe schuurdaken naar groene diversiteit op de daken voor onder andere meer verkoeling op hete dagen. Samen met Gemeente Utrecht zal ook het Utrechtse Energie Platform aanwezig zijn, bestaande uit experts op het gebied van energieadvies.

Programma

De beurs is gratis toegankelijk en is geopend vanaf 10:00 en duurt tot 18:00 in het Beatrixgebouw, Jaarbeurs Utrecht. De beurs zal worden geopend door Wethouder Paulus Jansen van de gemeente Utrecht (Wonen en Ruimtelijke ontwikkeling). Voor een compleet overzicht van alle presentaties en workshops neem een kijkje op www.vvebeursutrecht.com.

Dit bericht is geplaatst op  donderdag 9 februari 2017.

Reacties


Discussiëren over dit onderwerp? Ga naar het VvE-Forum op VvE-Forum.nl

Reageren op dit artikel kan hieronder.
Wilt u discussiëren of heeft u een vraag? Surf dan naar VvE-Forum.nl

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden gemarkeerd met * moeten worden ingevuld.