Mis het niet! De vier grootste VvE beurzen van 2017…

Ook in 2017 organiseert RTR Events weer vier VvE, Bouw- en Vastgoedbeurzen. De VvE-beurzen, die hun oorsprong vinden in de Haaglanden, worden in 2017 gehouden in Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en natuurlijk ook weer in Den Haag. Net zoals in voorgaande jaren werkt Nederlandvve.nl met RTR Events samen, om er gezamenlijk weer een succes van te maken. Hieronder treft u meer informatie over de VvE-beurzen van 2017.

Breder van opzet

De VvE beurzen zijn in 2017 nog breder van opzet dan in voorgaande jaren. Voorheen waren de beurzen uitsluitend gericht op Verenigingen van Eigenaars en VvE-beheerders, vanaf aankomend jaar zijn de beurzen meer dan voorheen gericht op de gehele bouwbranche en vastgoedmarkt. Dat komt niet alleen het aanbod van vertegenwoordigde bedrijven ten goede, maar daardoor ook de variëteit in workshops en presentaties die worden gegeven.

Aanbod uit de regio onder één dak: hoogstpersoonlijk

Goede en betrouwbare dienstverleners voor uw VvE kunt u natuurlijk online vinden, maar beurzen bieden u de mogelijkheid om in een kort tijdsbestek meerdere partijen persoonlijk te ontmoeten en – zo u wilt – aan de tand te voelen. Dat geeft vertrouwen en de mogelijkheid om persoonlijk met de dienstverlener van gedachten te wisselen, voordat u opdracht geeft. Zo wordt de keuze voor een VvE-beheerder, aannemer of andere dienstverlener makkelijker en prettiger.

Programma, en de beurzen blijven geheel gratis

Naast het aanbod van exposanten uit diverse branches, heeft RTR Events voor een een doorlopend programma van workshops en presentaties samengesteld. Informatievoorziening en het bespreken van recente ontwikkelingen staan daarbij voorop. Daarnaast wordt voor VvE-beheerders in 2017 nog aanvullend en exclusief programma samengesteld. Het exacte programma verschilt per stad, en wordt nog afzonderlijk bekend gemaakt.

Vanzelfsprekend zijn de beurzen én het complete programma ook dit jaar geheel gratis bij te wonen.

Data en locaties van de VvE-beurzen in 2017

De VvE, Bouw- en Vastgoedbeurzen worden in 2017 gehouden op de volgende data en locaties:

VvE Bouw- en Vastgoedbeurs Utrecht 16 februari 2017 Beatrixgebouw
VvE Bouw- en Vastgoedbeurs Rotterdam 16 maart 2017 LP2
VvE Bouw- en Vastgoedbeurs Haaglanden 13 april 2017 World Forum
VvE Bouw- en Vastgoedbeurs Amsterdam 11 mei 2017 Westergasfabriek

VvE Bouw- en Vastgoedmagazine

Als toevoeging aan de beurzen wordt voorafgaand aan elke beurs het VvE Bouw- en Vastgoedmagazine verspreid. Dit is ter informatie en promotie van de beurs. Het magazine bestaat uit bedrijfsprofielen en advertenties van de standhouders, en verder natuurlijk alle ins and outs van de VvE, Bouw- en Vastgoedbeurs in uw regio.

Dit bericht is geplaatst op  maandag 10 oktober 2016.

Reacties


Discussiëren over dit onderwerp? Ga naar het VvE-Forum op VvE-Forum.nl

Reageren op dit artikel kan hieronder.
Wilt u discussiëren of heeft u een vraag? Surf dan naar VvE-Forum.nl

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden gemarkeerd met * moeten worden ingevuld.