Nederlandvve.nl te gast bij EenVandaag op Radio1

Robert van Ewijk, oprichter van Nederlandvve.nl en VvE-advocaat, is vanmiddag om 14:00u te gast in het radioprogramma EenVandaag op Radio1. De uitzending gaat over verloedering binnen verenigingen van eigenaren (VvE). De aanleiding daarvoor is een rapport dat Stichting VvE Belang vandaag presenteert op haar jaarcongres. In de Volkskrant was daarover te lezen dat VvE Belang pleit voor het oprichten van koepel-VvE’s en het verscherpen van wet- en regelgeving.

VvE-deskundige Robert van Ewijk nuanceert

Van Ewijk is het daar niet mee eens. Sinds 2005 is er namelijk enorm veel nieuwe wet- en regelgeving voor VvE’s bijgekomen. Daarnaast is het oprichten van koepel-VvE’s een slecht idee. Waarom hij dat vindt komt vanmiddag bij EenVandaag aan de orde. Robert van Ewijk pleit daarentegen juist voor meer en betere voorlichting. Die moet in een zo vroeg mogelijk stadium plaatsvinden. Hoe Van Ewijk dat ziet, zal vanmiddag in de uitzending ook worden toegelicht.

Advocaat VvE-recht

Door zijn werk als VvE advocaat en zijn betrokkenheid als medeoprichter bij Nederlandvve.nl, heeft Van Ewijk veel kennis over VvE’s. In de loop der jaren heeft hij namelijk veel ervaring opgedaan in het beslechten van geschillen binnen Verenigingen van Eigenaren. Begin oktober schoof hij daarom als VvE-specialist aan bij de uitzending van de Rijdende Rechter om te adviseren over een geschil over zonweringen in een VvE.

Dit bericht is geplaatst op  maandag 3 december 2018.

Reacties


Discussiëren over dit onderwerp? Ga naar het VvE-Forum op VvE-Forum.nl

1 reacties over “Nederlandvve.nl te gast bij EenVandaag op Radio1

  1. Hanz van Onna schreef:

    Ons appartement valt ook onder het beheer van de VvE in Amsterdam. Gedurende 20 jaar is het voor mij niet mogelijk geweest ook maar een reparatie of verandering mogelijk te maken. Wij hebben geen enkele inspraak.

Reageren op dit artikel kan hieronder.
Wilt u discussiëren of heeft u een vraag? Surf dan naar VvE-Forum.nl

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden gemarkeerd met * moeten worden ingevuld.