Nieuw VvE & vastgoed advocatenkantoor geopend in Rotterdam

In Rotterdam heeft op 1 april advocatenkantoor Lexys Advocaten de deuren geopend. Het kantoor is opgericht door advocaat Robert van Ewijk, en houdt zich vooral bezig met alle facetten van het vastgoedrecht. Naast oprichter van Lexys Advocaten, is Robert ook hoofdredacteur en mede-eigenaar van Nederlandvve.nl. Het is dus geen toeval dat Lexys zich ook veel bezig zal houden met het VvE-recht.

Gespecialiseerde vastgoed en VvE-advocaten op hoog niveau

Bij Lexys Advocaten zijn twee advocaten werkzaam die zich gespecialiseerd hebben in appartementsrechten en VvE: VvE-advocaat Myrthe de Vries en Robert van Ewijk. Beide advocaten staan naast hun pragmatische en persoonlijke aanpak bekend om de hoge kwaliteit van de dienstverlening. Daarbij is een advies geen scriptie met tientallen voetnoten, maar een praktisch en goed leesbaar stuk. Een advies dus, waar de klant echt wat mee kan. Ook als er geprocedeerd moet worden, weten de advocaten van Lexys Advocaten raad. Zij kennen alle fijne kneepjes van het procesrecht en bijten zich vast in het dossier.

Lexys VvE Advocaat

Nichekantoor in het vastgoedrecht

Naast VvE-recht, houdt Lexys Advocaten zich ook bezig met huurrecht (bedrijfsruimte), advies over koop- en verkoop van vastgoed, zakelijke rechten zoals opstal en erfdienstbaarheid, enzovoorts. Daarmee is Lexys Advocaten een hoog gespecialiseerd kantoor in het vastgoedrecht. Lexys is ook een van de meest moderne kantoren van de regio Rotterdam. De software waarmee gewerkt wordt is state-of-the-art, wat de advocaten in staat stelt om snel en efficiënt te werken.

Meer weten?

Wil je meer weten over Lexys Advocaten? Of wil je weten wat de advocaten voor je kunnen betekenen? Neem dan eens een kijkje op de website.

Dit bericht is geplaatst op  woensdag 12 april 2023.

Reacties


Discussiëren over dit onderwerp? Ga naar het VvE-Forum op VvE-Forum.nl