Nieuwe lockdown leidt tot vloedgolf aan VvE-geschillen

Bronnen in Den Haag lieten zojuist aan de NOS weten dat een vergaande lockdown wordt voorbereid waarbij bijna alles tot 19 januari 2021 dicht gaat. Het gaat dan om scholen, niet-essentiële winkels, musea en theaters. Gevreesd wordt dat dit gaat leiden tot een nog grotere vloedgolf aan burenruzies en VvE-geschillen dan in mei van dit jaar. Toen lag het aantal overlastmeldingen al 55% hoger dan het jaar daarvoor. Inmiddels zijn de lontjes door de aanhoudende coronacrisis nog korter dan voorheen. Bovendien is het winter, zodat iedereen binnen op elkaars lip zit. Een lont in een kruidvat, vooral voor flatbewoners die dicht op hun buren wonen en veel van elkaar mee krijgen.

Ruzie in de VvE of met de buren? Zoek hulp!

In een artikel dat we in mei publiceerden, staan diverse tips om burenruzie en overlast door corona te voorkomen. Ook staan daar tips om de problemen op te lossen, bijvoorbeeld door in mediation te gaan of naar de rechter te stappen. Een alternatief waar je misschien niet meteen aan denkt is om de hulp van mr. Frank Visser in te schakelen. Die kan het geschil door middel van een bindend advies oplossen.

‘mr. Frank Visser Doet Uitspraak’ bij geschil in VvE of burenruzie

In het televisieprogramma Mr. Frank Visser Doet Uitspraak lost mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Conflicten over een boom, schutting, erfgrens of andere zaken: Mr. Visser en Viktor Brand doen er alles aan om het op te lossen. Ook voor VvE geschillen kun je bij mr. Frank Visser terecht. De oplossing wordt snel gegeven, de procedure is gratis en de uitspraak bindend.

Aanmelden voor ‘mr. Frank Visser Doet Uitspraak’

Heb jij een conflict met iemand, komen jullie er samen niet uit en kun je de hulp van Mr. Frank Visser daar goed bij gebruiken? Neem dan voor vrijblijvend meer informatie contact op via uitspraak@vincenttvproducties.nl of 020-2442410. Of vul onderstaand contactformulier in. Je gegevens komen dan terecht bij de redactie van mr. Frank Visser Doet Uitspraak die dan contact met jou zal opnemen.

  Dit bericht is geplaatst op  maandag 14 december 2020.

  Reacties


  Discussiëren over dit onderwerp? Ga naar het VvE-Forum op VvE-Forum.nl

  Reageren op dit artikel kan hieronder.
  Wilt u discussiëren of heeft u een vraag? Surf dan naar VvE-Forum.nl

  Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden gemarkeerd met * moeten worden ingevuld.