Oprichter Nederlandvve.nl te gast bij koning

De nieuwjaarsreceptie van Koning Willem Alexander stond dit jaar in het teken van de bouw en geeft de sector een steuntje in de rug, aldus vakblad Cobouw. Verschillende kopstukken uit de sector, waaronder Maxime Verhagen van Bouwend Nederland en personen die veel voor de branche betekenen werden uitgenodigd om de koningsreceptie bij te wonen. Door zijn inzet voor meer betrokkenheid van jongeren in de sector werd daarom ook Nederlandvve.nl oprichter en voorzitter van De NieuwBouw Roel van der Vossen door de koning uitgenodigd.

Digitale wereld

Van Der Vossen wil de jongerenorganisatie De Nieuwbouw verder brengen. Hij wil af van het suffe imago en zaaltjesbijeenkomsten: “De ervaringen met Nederlandvve.nl hebben geleerd dat de digitalisering verder doorgetrokken moet worden. Zo kunnen geprinte media zoals tijdschriften en boeken – die vooral aanbodgericht en inhoudelijk rigide zijn – niet langer op tegen  de vraaggerichte en flexibele werkwijze die ik bij internetplatform Nederlandvve.nl nastreef. Dezelfde kant wil ik op met De NieuwBouw. Bovenaan het lijstje staat dan ook een ‘digitale NieuwBouw’, vooruitlopend op de ‘Digitale Bouwcampus’. Ik heb een digitale omgeving in gedachten zonder leden, maar met volgers.”

Cobouw en BNR

Een uitgebreid interview met Roel van der Vossen is vandaag te lezen in Cobouw. Gisteren was Van Der Vossen te gast bij BNR-Nieuwsradio. De uitzending is hier terug te luisteren.

Samenvatting van de nieuwjaarsreceptie door het Koninklijk Huis

Externe links

– Interview met Roel van der Vossen in dagblad Cobouw

– Uitzending BNR-Nieuwsradio met Roel van der Vossen als gast

Dit bericht is geplaatst op  woensdag 15 januari 2014.

Reacties


Discussiëren over dit onderwerp? Ga naar het VvE-Forum op VvE-Forum.nl

Reageren op dit artikel kan hieronder.
Wilt u discussiëren of heeft u een vraag? Surf dan naar VvE-Forum.nl

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden gemarkeerd met * moeten worden ingevuld.