Radar zoekt VvE-leden voor TV-uitzending

Het komt in veel Verenigingen van Eigenaars (VvE ‘s) voor dat appartementen – legaal of illegaal – worden verhuurd aan toeristen, bijvoorbeeld via websites als Airbnb. Vooral in de grote steden is dit een issue. De redactie van het TV-programma Radar is op zoek naar VvE-leden of bestuurders die direct of indirect te maken hebben met dergelijke vormen van verhuur in de VvE om in de uitzending hun verhaal te doen. 

VvE-leden gezocht voor televisieuitzending

Het onderwerp van de Radar-uitzending is de vraag of en in hoeverre de verhuur van appartementen (permanente bewoning, short-stay, verhuur als restaurant of café, et cetera) gevolgen heeft voor de verzekeringen van de VvE. Geeft die nog wel dekking in geval van verhuur? En wat als een appartement zelfs illegaal wordt verhuurd? Radar is daarom op zoek naar VvE-leden of bestuurders die zich dat afvragen. Dat kunnen bijvoorbeeld zijn:

  • VvE-leden of bestuurders met een VvE waarin short-stay verhuur plaatsvindt (legaal of illegaal);
  • VvE-leden of bestuurders met een VvE waarin andere vormen van verhuur plaatsvindt (als bedrijfsruimte of als woning, of in welke vorm dan ook);
  • VvE-leden die zelf hun appartement verhuren, of;
  • VvE-leden of bestuurders die op een andere manier te maken hebben met verhuur in de VvE.

Aanmelden voor uitzending Radar

Bent u – of kent u – een VvE-lid (of bestuurder) die direct of indirect te maken heeft met (short-stay) verhuur in de VvE en wilt u meewerken aan het programma van Radar? Neem dan vrijblijvend contact op via e-mail (info@nederlandvve.nl) of bel met 010 307 24 47. Vermeld daarbij uw naam, adres, telefoonnummer, uw rol binnen de VvE en op welke manier u met Airbnb verhuur of andere vormen van verhuur te maken heeft. Uw gegevens worden uiteraard strikt vertrouwelijk behandeld, en uitsluitend gedeeld met de redactie van Radar. Door hen zal vervolgens direct contact met u worden opgenomen.

Wilt u eerst meer informatie voordat u zich aanmeldt? Ook dan kunt u contact opnemen via het hiervoor genoemde e-mailadres of telefoonnummer.

Dit bericht is geplaatst op  maandag 11 januari 2016.

Reacties


Discussiëren over dit onderwerp? Ga naar het VvE-Forum op VvE-Forum.nl

Reageren op dit artikel kan hieronder.
Wilt u discussiëren of heeft u een vraag? Surf dan naar VvE-Forum.nl

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden gemarkeerd met * moeten worden ingevuld.