Utrechtse VvE’s bruut opgeschud

Vandaag, dinsdag 17 november, is er onder bewoners van verschillende appartementencomplexen in Utrecht grote opschudding ontstaan. Zij zijn opgeschrikt door zichtbare vernielingen en grove inbraaksporen die duiden op diverse pogingen tot inbraak. Zo zijn de ruiten van de entrees fors gebarsten. En bij sommige VvE’s zit er zelfs een koevoet tussen de deur geramd.

Loos alarm?

Gelukkig is het loos alarm. Centraal Beheer voerde deze actie namelijk op een ludieke manier uit, met stickers en karton. Het doel is om Verenigingen van Eigenaars (VvE’s) erop te attenderen dat een verzekering tegen calamiteiten verplicht en makkelijk af te sluiten is.

Veel VvE’s zijn onverzekerd

Onder de noemer ‘Vrij veel of Vrij van Ellende’ maakt de verzekeraar uit Apeldoorn de eigenaren van de woningen erop attent dat een onverwachte gebeurtenis in een klein hoekje zit. En dat het belangrijk is om daartegen verzekerd te zijn. Veel Verenigingen van Eigenaars zijn namelijk helemaal niet, onvoldoende of te laag verzekerd. Meer informatie hierover is te vinden op www.vrijvanellende.nl.

Dit bericht is geplaatst op  dinsdag 17 november 2015.

Reacties


Discussiëren over dit onderwerp? Ga naar het VvE-Forum op VvE-Forum.nl

Reageren op dit artikel kan hieronder.
Wilt u discussiëren of heeft u een vraag? Surf dan naar VvE-Forum.nl

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden gemarkeerd met * moeten worden ingevuld.