Verenigingen van Eigenaars (VvE) kunnen terecht op één website

— Verschenen in verschillende regionale weekbladen —

Er is nauwelijks heldere VvE informatie te vinden online. Robert van Ewijk en Roel van der Vossen zijn dat zat. Na jarenlange professionele ervaring met VvE’s lanceren zij www.nederlandvve.nl. Deze site biedt een compleet overzicht van informatie voor VvE bestuurders en leden. De website behandelt termen en begrippen, technische documenten en bedrijven in de sector. Met als praktisch middel de gratis online handleidingen die helpen bij het besturen of beheren van een VvE.

Duidelijke taal
Nederland VvE rekent af met ingewikkelde reglementen. Door in handleidingen stap voor stap uit te leggen hoe je een VvE beheert, een slapende wakker schudt of achterstallige betalingen incasseert, wordt dit voor VvE’s in eigen beheer makkelijk toepasbaar. Daarnaast is er een database van bedrijven op de website. Dit is de grootste online verzameling van dienstverleners in de VvE sector. Een betrouwbare en gespecialiseerde klusjesman, aannemer of beheerder is zo eenvoudig te vinden.
De site behandelt ook voorbeeldcases. Zo is er een blog over beheerders en leden die tegen bepaalde zaken aanlopen, of het juist heel goed doen. Daarnaast focust de rubriek‘Opgepast voor…’ zich op oplichters in het veld. Ook is het mogelijk vrijblijvend tips en advies te vragen aan de website beheerders via de vraagbaak.

Totaalplaatje aan VvE informatie
Samen met het Nederlandvve.nl netwerk van professionals zoals bouwkundigen, advocaten, verzekeraars, (verhuur)makelaars en deurwaarders, wordt een totaalplaatje geleverd aan VvE informatie:

  • Handleidingen voor het eigen beheer van een VvE
  • Team van VvE experts (van aannemers tot zakelijke dienstverleners)
  • Blog met praktijkvoorbeelden en administratie- en boekhoud tips
  • Bedrijfsvermeldingen voor VvE gespecialiseerde bedrijven
  • Algemene en specifieke VvE regelgeving
  • Onderhouds-, verzekering-  en bouwinformatie
  • VvE Vraagbaak

Alle informatie voor Verenigingen van Eigenaren op één website, www.nederlandVvE.nl.

Noot voor de redactie: Voor meer informatie over www.nederlandvve.nl neemt u contact op met Roel vd Vossen (Tel 06-5349 5212) of Robert van Ewijk (Tel 06-5340 7111). Mailen kunt u naar info@nederlandvve.nl

Dit bericht is geplaatst op  dinsdag 28 augustus 2012.

Reacties


Discussiëren over dit onderwerp? Ga naar het VvE-Forum op VvE-Forum.nl

Reageren op dit artikel kan hieronder.
Wilt u discussiëren of heeft u een vraag? Surf dan naar VvE-Forum.nl

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden gemarkeerd met * moeten worden ingevuld.