VvE’s vanaf nu beter geïnformeerd over liften

Er is veel onduidelijkheid over de liftenbranche en het beheer van liften. Regelmatig komen op de vraagbaak vragen binnen over wie er verantwoordelijk is voor de periodiek terugkerende keuring. Ook blijkt soms dat Verenigingen van Eigenaars (VvE ‘s) zich soms min of meer laten overrompelen door onderhoudsbedrijven over de noodzaak van bepaalde (kostbare) ingrepen. Daarnaast blijkt er vaak onduidelijkheid over wie aansprakelijk is als er een liftongeval plaatsvindt. Kortom: er is veel onduidelijkheid en het is tijd om duidelijke en onafhankelijke informatie te leveren aan VvE’s.

Samenwerking met Liftinstituut

Om in die informatiebehoefte te voldoen werkt Nederlandvve.nl nauw samen met Liftinstituut. Liftinstituut is de grootste en oudste geaccrediteerde keuringsinstelling van Nederland. Zo is onlangs een informatiepagina online gegaan waarin een inzicht wordt gegeven met betrekking tot de verschillende spelers in de liftenbranche. Er wordt op die pagina uitgelegd wat iedere partij doet en wat de rechten en plichten van de lifteigenaar zijn. Daarnaast is de rubriek Liften en VvE’s gepubliceerd, met meer dan een tiental informatiepagina’s over en voor VvE’s met liften. Die pagina’s zijn door Liftinstituut opgesteld, die zo kennis met u deelt over liftveiligheid.

Korting op liftadvies van Eurlicon voor abonnees

Nederlandvve.nl ondersteunt haar bezoekers niet alleen met informatie, maar ook met kortingen op diensten van partijen die VvE’s kunnen ondersteunen. Om VvE’s goed beslagen ten ijs te laten komen waar het op het beheer en onderhoud van hun liften aankomt, biedt Eurlicon vanaf nu 5% korting aan op liftsupport. Die korting geldt exclusief voor abonnees van Nederlandvve.nl. Om gebruik te kunnen maken van die korting (en vele andere voordelen) kunt u hier een abonnement afsluiten.

Dit bericht is geplaatst op  donderdag 20 oktober 2016.

Reacties


Discussiëren over dit onderwerp? Ga naar het VvE-Forum op VvE-Forum.nl

Reageren op dit artikel kan hieronder.
Wilt u discussiëren of heeft u een vraag? Surf dan naar VvE-Forum.nl

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden gemarkeerd met * moeten worden ingevuld.