VvE Beurs Amsterdam geannuleerd

Op donderdag 7 juni 2018 zou in het World Fashion Center de VvE Beurs Amsterdam plaatsvinden. RTR Events, de organisator van de VvE Beurs Amsterdam, heeft op haar Facebook pagina echter bekend gemaakt dat de beurs niet doorgaat in verband met gebrek aan belangstelling. Op de website van RTR Events staat de beurs nog wel vermeld, maar dat is kennelijk onjuist.

Meerdere VvE beurzen in 2018 geannuleerd

De VvE Beurs Amsterdam is niet de eerste beurs die dit jaar werd geannuleerd. Eerder werden ook de beurzen in Utrecht en Rotterdam afgeblazen. Alleen de VvE Beurs Haaglanden is dit jaar doorgegaan. In een toelichting aan Nederlandvve.nl heeft de organisatie bekend gemaakt dat ze zich volgend jaar uitsluitend gaan focussen op de beurs in Den Haag.

Uitbreiding naar meerdere regio’s in 2014

RTR Events heeft in 2012 de eerste editie van de VvE Beurs Haaglanden georganiseerd. Dat was een succes, dat in 2013 werd herhaald. Vervolgen heeft de organisatie het aantal beurzen in 2014 uitgebreid naar meerdere regio’s. Maar in 2018 is dus uitsluitend een VvE beurs in Den Haag georganiseerd. Ook in 2019 komen er geen beurzen in Utrecht, Rotterdam, Amsterdam of andere steden. Wel zal de beurs in Den Haag in 2019 groots worden aangepakt, aldus RTR Events. Via deze website wordt u daarover op de hoogte gehouden.

Dit bericht is geplaatst op  dinsdag 5 juni 2018.

Reacties


Discussiëren over dit onderwerp? Ga naar het VvE-Forum op VvE-Forum.nl

Reageren op dit artikel kan hieronder.
Wilt u discussiëren of heeft u een vraag? Surf dan naar VvE-Forum.nl

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden gemarkeerd met * moeten worden ingevuld.