VvE Beurs Haaglanden: 22 maart 2018

Op 22 maart 2018 vindt de VvE en Vastgoedonderhoud Beurs Haaglanden plaats. De beurs is bedoeld voor leden van Verenigingen van Eigenaren (VvE ‘s), beheerders, bestuurders en woningcorporaties. Bezoekers kunnen op de beurs kennis maken met onderhoudsbedrijven en dienstverleners in de VvE branche, maar ook de workshops en presentaties bezoeken. De VvE Beurs Haaglanden wordt gehouden op 22 maart 2018. De locatie is het GIA Trade & Exhibition Centre in Den Haag, en de beurs wordt ook dit jaar georganiseerd door RTR Events.

VvE Beurs Haaglanden gaat voor de persoonlijke aanpak

Het goed onderhouden van uw vastgoed is van groot belang voor het behoud van de waarde van de appartementen. Het vinden van de juiste bedrijven die in dit onderhoud kunnen voorzien kan een tijdrovende taak zijn. Informatie over de VvE is online zo gevonden, maar VvE beurs Haaglanden brengt op één dag op één locatie vraag en aanbod uit de regio bij elkaar. En dat onder één dak en op een persoonlijke en laagdrempelige manier.

Thema VvE Beurs Haaglanden: Smart Cities:

Het thema van VvE Beurs Haaglanden is dit jaar “Smart Cities”: de toekomst van de VvE. De Nederlandse steden zullen duurzamer, leefbaarder en beter bereikbaar worden. Door nieuwe technieken zijn wij in staat om onze energie- en waterbeheer efficiënter te maken. Innovatieve ideeën zullen onze steden toekomstbestendiger maken. De VvE & Vastgoedonderhoud beurs richt zich daarom op de toekomst en staat dit jaar in het teken van “Smart Cities”.

Doorlopend programma

Naast het unieke aanbod van exposanten uit diverse branches is er een doorlopend programma van workshops en gastsprekers waarbij de informatievoorziening over de recente ontwikkelingen voorop staan.
De lezingen zijn net als de beurzen gratis te bezoeken.

Elektrisch Laden

Om elektrisch te kunnen rijden is een oplaadpunt bij huis gewenst. Maar waar moet u rekening mee houden als u een oplaadpunt wil plaatsen op het terrein van de Vereniging van Eigenaren? Op deze en andere vragen krijgt u antwoord tijdens de lezing van Floris van Elzakker, projectleider elektrisch vervoer van de gemeente Den Haag.

Volledig programma van de VvE Beurs Haaglanden 2018

Voor het volledige programma van de VvE Beurs Haaglanden, raadpleegt u de website van RTR Events. U bereikt die site via de links hieronder.

Dit bericht is geplaatst op  woensdag 21 februari 2018.

Reacties


Discussiëren over dit onderwerp? Ga naar het VvE-Forum op VvE-Forum.nl

Reageren op dit artikel kan hieronder.
Wilt u discussiëren of heeft u een vraag? Surf dan naar VvE-Forum.nl

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden gemarkeerd met * moeten worden ingevuld.