VvE Beurs Haaglanden breidt uit

LET OP!

OP DONDERDAG 6 JUNI 2024 IS ER EEN NIEUWE VVE BEURS HAAGLANDEN IN DE GROTE KERK IN DEN HAAG

–> klik hier voor meer informatie <–

 

VvE Beurs Haaglanden breidt in 2014 uit naar andere regio’s. Na het jaarlijks herhalende succes van de Haagse editie, kunnen vanaf dit jaar ook VvE-bestuurders en leden uit de regio Amsterdam een beurs bij hen in de buurt bezoeken.

Daarnaast wordt dit jaar voor het eerst de VvE Beurs van het Oosten georganiseerd in Arnhem. Het doel van de beurzen is om VvE-bestuurders en leden op een laagdrempelige manier in contact te brengen met onderhoudsbedrijven en andere dienstverleners zoals juristen, verzekeraars en VvE-beheerders.

Workshops en voorlichting

Naast het kennismaken met onderhoudsbedrijven en dienstverleners, kunnen de bezoekers van de beurs ook gratis workshops en voorlichtingsbijeenkomsten bijwonen. Tijdens deze workshops van ongeveer 15 à 20 minuten worden de bezoekers geïnformeerd over bijvoorbeeld de ins-en-outs van energiebesparing, het activeren van de VvE of het debiteurenbeleid. De precieze programma’s van de drie beurzen worden op de afzonderlijke websites gepubliceerd (zie links hieronder).

Laagdrempelig kennis maken

Het selecteren van het juiste bedrijf om werkzaamheden te verrichten voor de VvE is een tijdrovende en vaak lastige taak. De beurzen zijn geschikt om op een laagdrempelige manier in contact te komen met verschillende bedrijven. Omdat de beurzen zich specifiek richten op de regio waar zij gehouden worden, ontmoet de bezoeker ook met name regionaal werkende bedrijven.

Kerken

Geheel in lijn met de Haagse editie, worden ook de beurzen in Amsterdam en Arnhem gehouden in historische kerken. Daardoor krijgen de beurzen hun kenmerkende ambiance: naast de stands valt er ook nog wat van de rijke geschiedenis van deze gebouwen te zien.

VvE agenda

De data waarop de beurzen gehouden worden (de eerste is op 20 maart) zijn terug te vinden in de VvE-Agenda. Onder deze link treft u een verslag van de VvE Beurs Haaglanden in 2013.

Update 21 maart: een verslag van de beurs van gisteren (Den Haag), leest u hier.

Externe links

– Website VvE Beurs Haaglanden 2014 (offline)

– Website VvE Beurs Amsterdam 2014 (offline)

– Website VvE Beurs van het Oosten (Arnhem) 2014 (offline)

Dit bericht is geplaatst op  dinsdag 11 februari 2014.

Reacties


Discussiëren over dit onderwerp? Ga naar het VvE-Forum op VvE-Forum.nl

1 reacties over “VvE Beurs Haaglanden breidt uit

  1. Falcon VvE management b.v. schreef:

    kosten stand beurs?

Reageren op dit artikel kan hieronder.
Wilt u discussiëren of heeft u een vraag? Surf dan naar VvE-Forum.nl

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden gemarkeerd met * moeten worden ingevuld.