VvE-Forum.nl Online!

Nederlandvve.nl is de meest succesvolle website van VvE Media B.V. Maar daar zou zomaar eens snel verandering in kunnen komen!

Na het succes van Nederlandvve.nl zijn er namelijk meer succesvolle website gelanceerd door VvE Media B.V. Eén van die websites is VvE-wiki.nl.  Een website met korte en bondige informatie voor VvE’s. Maar ook mer een VvE Forum. Een forum dat begon als een extraatje maar dat steeds meer bezocht werd. Bezoeken waarbij steeds meer VvE gerelateerde vragen gesteld en beantwoord werden. De vraag om een eigen “stand alone” forum werd dan ook steeds groter.

Vorige week heeft VvE-Media B.V. daarom www.vve-forum.nl gelanceerd! Op het forum kunnen alle VvE gerelateerd vragen gesteld worden. Het forum is hiervoor overzichtelijk ingedeeld in verschillende categorieën. Veel trouwe bezoekers en enkele enthousiaste moderators beantwoorden de VvE gerelateerd vragen van de bezoekers.

Dus heeft u een VvE gerelateerde vraag? Of gaat u graag in gesprek met anderen over veel voorkomende zaken binnen VvE’s? Neem dan eens een kijkje op het geheel vernieuwde VvE-Forum.nl en ga in gesprek met andere bezoekers. U hoeft zicht hiervoor alleen maar te registreren via deze link.

 

Dit bericht is geplaatst op  woensdag 30 september 2015.

Reacties


Discussiëren over dit onderwerp? Ga naar het VvE-Forum op VvE-Forum.nl

1 reacties over “VvE-Forum.nl Online!

 1. J.Roosenburg. schreef:

  Geachte Dhr./Mevr.

  Ik heb een vraag.
  Wij wonen n een appartementen complex en willen een airco met een los staand buitenunit op balkon met rubbers. Ik ben van de zomer 1dag in het ziekenhuis geweest vanwege de hitte (hart problemen.)We zijn in overleg met de VVE van het appartementen complex. Er komt een vergadering daarover om te stemmen. Begrijp ik, maar ze hebben het over een akte. Is dat nodig?

  Graag Uw antwoord AUB
  Met vr.gr. Mevr. J. Roosenburg

Reageren op dit artikel kan hieronder.
Wilt u discussiëren of heeft u een vraag? Surf dan naar VvE-Forum.nl

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden gemarkeerd met * moeten worden ingevuld.