VvE-Kennisplatform vernieuwd

VvE-Kennisplatform Nederlandvve.nl, goed voor bijna 25.000 maandelijkse bezoekers, is compleet vernieuwd. Op 12 mei 2015 ging de vierde versie van de VvE-website online. Nederlandvve.nl gaat zich via de nieuwe site ook bezig houden met abonnementen voor VvE’s, met diverse aantrekkelijke diensten, aanbiedingen en kortingen. Ook aan de ‘achterkant’ van de site gebeurde er dus veel.

Sinds 2011 online, klaar voor de toekomst

De eerste versie van de website werd in 2011 gepubliceerd. In de tussentijd vonden twee grote en diverse kleinere updates plaats. Nederlandvve.nl bleef groeien tot haar huidige omvang, met 600 pagina’s aan VvE-informatie, nieuws, handleidingen en documenten. Ook bleef het aantal bezoekers toenemen. Het werd daarom tijd voor vernieuwing. De website is nu beter toegankelijk voor mobiele apparaten en is voorzien van een geavanceerde zoekfunctie. U kunt nu dus overal efficiënt door de uitgebreide schat aan informatie kunt browsen.

VvE Media B.V. en VvE-abonnementen

De oprichters van Nederlandvve.nl hebben de website – net als de andere door hen op het gebied van VvE’s geëxploiteerde concepten (VvE-forum.nlVvE Nieuws, VvEKortingen.nl en VvE-Wiki.nl) – ondergebracht in de nieuwe vennootschap VvE Media B.V.

VvE’s en individuele VvE-leden kunnen binnenkort ook abonnementen afsluiten bij VvE Media B.V. Waardoor zij diverse kortingen krijgen op producten en diensten gericht op VvE’s, gratis (juridisch) advies omtrent VvE’s. Ook krijgen ze toegang vele aantrekkelijke voordelen. Deze dienst wordt nog deze zomer uitgerold. Wilt u meer weten of wilt u zich voorinschrijven voor een VvE-abbonnement? Klik dan hier. U krijgt dan als eerste een e-mail wanneer u uw VvE-abonnement kunt afsluiten.

Voor bedrijven; key-accounts

Voor bedrijven biedt de nieuwe website ook diverse voordelen. Zo is de VvE-bedrijvengids compleet vernieuwd en kunnen bedrijven hun eigen bedrijfsvermelding zelf aanmaken en beheren. Ook is het als bedrijf mogelijk om een key-account aan te maken. Met een key-account wordt het bedrijf onderdeel van het VvE-abonnement. Het is natuurlijk ook mogelijk om met banners te adverteren onder de duizenden maandelijkse bezoekers van Nederlandvve.nl of om de verschillende mogelijkheden te combineren. Voor meer informatie over de advertentie- en samenwerkingsmogelijkheden kunt u een email sturen naar Roel van der Vossen.

 

 

Dit bericht is geplaatst op  woensdag 13 mei 2015.

Reacties


Discussiëren over dit onderwerp? Ga naar het VvE-Forum op VvE-Forum.nl

Reageren op dit artikel kan hieronder.
Wilt u discussiëren of heeft u een vraag? Surf dan naar VvE-Forum.nl

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden gemarkeerd met * moeten worden ingevuld.