Exploitant VvE website ‘Appartement & Eigenaar’ failliet

Pressofoon B.V., onder andere exploitant van de website voor Verenigingen van Eigenaars (VvE ‘s) ‘Appartement & Eigenaar‘, is op 25 maart 2014 door de rechtbank Noord-Holland failliet verklaard. Met (volgens haar website) 9000 maandelijkse bezoekers had ‘Appartement & Eigenaar’ destijds meer dan de helft van de bezoekers van Nederlandvve.nl en is het qua bezoekersaantallen de tweede website voor en over VvE’s en appartementseigenaren.

Magazine

Naast een website gaf Pressofoon B.V. ook viermaal per jaar een magazine onder de naam ‘Appartement en Eigenaar‘ uit. Of en in hoeverre de druk die op geprinte media staat en de verschuiving naar digitale media een oorzaak is geweest van het faillissement, is niet bekend: er zijn nog geen faillissementsverslagen gepubliceerd.

Ook is nog niet bekend of de website zal blijven bestaan en in welke vorm. Via deze website – en vermoedelijk ook via de website van Appartement & Eigenaar – zult u daarover worden geïnformeerd.

Update: Wonen Media B.V. nieuwe exploitant

De exploitatie van zowel het magazine als van de website Appartement & Eigenaar is overgenomen door Wonen Media B.V. De website van Appartement & Eigenaar kunt u bezoeken door hier te klikken.

Dit bericht is geplaatst op  maandag 21 april 2014.

Reacties


Discussiëren over dit onderwerp? Ga naar het VvE-Forum op VvE-Forum.nl

Reageren op dit artikel kan hieronder.
Wilt u discussiëren of heeft u een vraag? Surf dan naar VvE-Forum.nl

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden gemarkeerd met * moeten worden ingevuld.