Is uw VvE wel wakker? Bezoek op 13 april 2017 de VvE Beurs in Den Haag!

Is het mogelijk om geld te besparen op uw VvE bijdrage? Kan de VvE vastgoedonderhoud uitbesteden? Verduurzaming van het pand, hoe werkt dat? En is Airbnb verhuur toegestaan? Op deze vragen krijg je een antwoord op de VvE & Vastgoedonderhoud Beurs op 13 april in het World Forum in Den Haag. De beurs duurt van 10:00u tot 18:00u en de toegang is gratis!

Ontmoet gerenommeerde bedrijven op VvE & Vastgoedonderhoud beurs

Beurs is de plek om op een vrijblijvende manier gerenommeerde bedrijven te ontmoeten die gespecialiseerd zijn in onder meer dakdekking, beveiliging, asbestsanering, gevelreiniging, schoonmaak, vochtbestrijding, liftonderhoud, energiebesparing, ventilatie, isolatie, VvE-verzekeringen en nog veel meer. Indien u geen vragen heeft met betrekking tot vastgoedonderhoud maar juist meer wilt weten over de wet- en regelgeving over bijvoorbeeld Airbnb verhuur of wat de Europese Energiewetgeving voor uw vastgoed betekent dan bent u ook op het juiste adres. Op de beurs zal onder andere door GMW Advocaten twee workshops verzorgd worden die op deze vraagstukken inspelen. Maar ook vraagstukken met betrekking tot incasso en administratieve ondersteuning zullen de exposanten met plezier adresseren.

Groen & Veiligheid zijn de thema’s van de VvE beurs

Centrale thema’s van dit jaar zijn Veiligheid en Duurzaamheid. Het gevoel van veiligheid wordt namelijk steeds belangrijker in deze tijd en daarnaast neemt het belang van verduurzaming van uw vastgoed en de Europese energiewetgeving een grote rol. De vraag blijft echter, hoe kunt u hier zelf mee aan de slag? Waar moet u beginnen en bij wie kan u terecht? Tijdens de beurs in Den Haag kunt u 8 presentaties bijwonen van een half uur waar u meer uitleg krijgt over Veiligheid en Duurzaamheid. Na afloop van deze presentaties wordt u uiteraard in de gelegenheid gesteld om aanvullende vragen te stellen.

Programma van de beurs

Het thema veiligheid wordt als eerste toegelicht door Adviescentrum Brandveilig Wonen, zij gaan u laten zien waarom het zo belangrijk is om de brandveiligheid in een appartementencomplex op orde te hebben. Gemeente Den Haag zal gedurende de dag twee presentaties verzorgen waarin u wordt geïnformeerd over mogelijkheden en ontwikkelingen betreffende energiezuinig wonen. SafeThuis, specialist voor veiligheid en comfort, zal een workshop verzorgen zodat u met een veiliger gevoel thuis zit. CasaMundus Vision gaat u haarfijn uitleggen waarom verduurzaming van vastgoed een noodzaak is en Stichting Roof Update gaat u verrassen met de workshop “Groene Tornado”!

Wethouder Joris Wijsmuller

Wethouder Joris Wijsmuller zal ook dit jaar weer een toespraak verzorgen op de beurs om 11:30. Genoeg reden dus om langs te komen op de 6de editie van de VvE & Vastgoedonderhoud Beurs op 13 april tussen 10:00 en 18:00 in het World Forum, Den Haag.

Dit bericht is geplaatst op  zaterdag 8 april 2017.

Reacties


Discussiëren over dit onderwerp? Ga naar het VvE-Forum op VvE-Forum.nl

Reageren op dit artikel kan hieronder.
Wilt u discussiëren of heeft u een vraag? Surf dan naar VvE-Forum.nl

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden gemarkeerd met * moeten worden ingevuld.