Een VvE, wat heb je eraan? “Welkom in de VvE”

In het de rubriek Geld & Goed van (o.a.) het Algemeen Dagblad verscheen vandaag een artikel met de titel “Welkom in de VvE”. In dat artikel beantwoordt journalist Merlijn van Dijk vijf vragen over Verenigingen van Eigenaars (VvE). Die antwoorden samen geven weer een antwoord op de vraag wat je eigenlijk aan een VvE hebt. Hieronder een korte beschouwing.

Vijf vragen over de VvE, interview met Robert van Ewijk

Aan de hand van een vijftal vragen wordt de lezer wegwijs gemaakt in wat een VvE is, wat je eraan hebt en hoe e.e.a. binnen een VvE in zijn werk gaat. Om de vragen te beantwoorden, werd Robert van Ewijk geïnterviewd. Hij is advocaat gespecialiseerd in VvE vraagstukken, en tevens oprichter van informatieplatform Nederlandvve.nl. De door Van Dijk aan Van Ewijk gestelde vragen zijn:

  1. Hoe werkt dat, een VvE?
  2. Waar valt dan over te stemmen?
  3. Over welke bedragen praten we dan?
  4. Wat nou als je de servicekosten te hoog vindt?
  5. Wie richt bij nieuwbouw een VvE op?

“Welkom in de VvE”, Algemeen Dagblad d.d. 14 maart 2018

Het artikel Welkom in de VvE verscheen op 14 maart 2018 in de rubriek Geld & Goed van onder andere het Algemeen Dagblad. Die rubriek maakt ook onderdeel uit van het Brabants Dagblad, het PZC, BN De Stem, Eindhovens Dagblad, De Gelderlander, De Stentor en Tubantia. Die kranten liggen vandaag in de winkels. Daarnaast is interview ook online beschikbaar gekomen. U leest het artikel Welkom in de VvE via deze link.

Nederlandvve.nl in de media

Nederlandvve.nl maakt onderdeel uit van VvE Media B.V., dat diverse websites voor en over VvE’s exploiteert. Daaronder vallen naast informatieplatform Nederlandvve.nl ook het forum VvE-forum.nl, opiniewebsite VvE-structuur.nl en de groep VvE Nieuws op LinkedIn. Sinds de oprichting in 2011 van zijn er vaker krantenartikelen en TV-uitzendingen verschenen waarin de mensen achter VvE Media B.V. een rol speelden, om inhoudelijke input te geven bij VvE gerelateerde onderwerpen.

Wilt u VvE Media B.V. benaderen voor een interview, een lezing of vergelijkbaar? Dat kan, neem dan contact op via pers@nederlandvve.nl, of bel met 015 200 2100.

Dit bericht is geplaatst op  woensdag 14 maart 2018.

Reacties


Discussiëren over dit onderwerp? Ga naar het VvE-Forum op VvE-Forum.nl

Reageren op dit artikel kan hieronder.
Wilt u discussiëren of heeft u een vraag? Surf dan naar VvE-Forum.nl

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden gemarkeerd met * moeten worden ingevuld.