Yur Advocaten breidt VvE- en vastgoedtak uit!

Robert van Ewijk (36) heeft zich als advocaat aangesloten bij de sectie vastgoed van Yur Advocaten in Rotterdam. Robert is sinds 2014 advocaat, heeft de Grotius specialisatieopleiding Onroerend Goedrecht cum laude afgerond en houdt zich bezig met bouwrecht, algemeen vastgoedrecht en het adviseren en procederen voor Verenigingen van Eigenaren (VvE).

Waarom deze overstap?

Van Ewijk: “Yur Advocaten is een gevestigde naam in Rotterdam en staat bekend als een kantoor waar op hoog juridisch niveau wordt gewerkt. Tegelijkertijd is het een no nonsense kantoor, waar een advies geen scriptie is, maar een goed leesbaar stuk waar je als cliënt echt wat mee kunt. Dat past bij mij: ik haal er voldoening uit om de problemen van onze klanten efficiënt en in duidelijke taal voor hen op te lossen.”

Uitbreiding vastgoedtak Yur Advocaten

De vastgoed advocaten van Yur zijn onder meer werkzaam voor projectontwikkelaars, bouwbedrijven vastgoedbeheerders en VvE’s, en hebben veel ervaring in bouwarbitrages. Ook hebben de advocaten van Yur  expertise op het gebied van de garantie- en waarborgregelingen.

Edwin van Dijk, partner bij Yur en advocaat vastgoedrecht: “Met het aantrekken van Robert  wordt de dienstverlening op vastgoedgebied verder verbreed. Robert gaat onze klanten bijstaan  in bouwprojecten, VvE-geschillen en verhuur van bedrijfsruimte. Met het aantrekken van Robert wil Yur nog meer full-service worden op het gebied van bouw- en vastgoedrecht.” Van Dijk vervolgt: “Wij kijken uit naar de samenwerking met Robert, die wij hebben leren kennen als een pragmatische, klantgerichte en kundige collega.. Daarmee past Robert goed bij ons kantoor.”

Waarom de interesse in VvE’s?

Van Ewijk: “Tijdens mijn studie ben ik bij toeval in aanraking gekomen met problemen binnen een VvE. Dat heeft geleid tot het oprichten van VvE-website Nederlandvve.nl, dat inmiddels met bijna 40.000 maandelijkse bezoekers is uitgegroeid tot de grootste website voor en over VvE’s in Nederland. De interesse voor VvE’s zit er bij mij dus diep in. Geschillen binnen VvE’s vind ik buitengewoon interessant, niet alleen vakinhoudelijk maar ook vanwege hun dynamiek. Die combinatie inspireert mij.”

Dit bericht is geplaatst op  vrijdag 17 september 2021.

Reacties


Discussiëren over dit onderwerp? Ga naar het VvE-Forum op VvE-Forum.nl

Reageren op dit artikel kan hieronder.
Wilt u discussiëren of heeft u een vraag? Surf dan naar VvE-Forum.nl

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.