Wie zijn wij

Het initiatief

Nederlandvve.nl is in november 2011 opgericht door Robert van Ewijk en Roel van der Vossen. Zij hadden toen beide al enkele jaren werkervaring in het vastgoed, Robert als VvE-beheerder (inmiddels is hij advocaat) en Roel als bouwkundige en aannemer (inmiddels is hij zij-instromer in het basisonderwijs). Na alles wat zij tegen zijn gekomen tijdens hun werk in de branche, vonden zij het tijd voor een platform waar VvE bestuurders en appartementseigenaren terecht konden voor betrouwbare en goed leesbare informatie.

Grootste VvE-kennisplatform

Nederlandvve.nl is onderdeel van VvE Media B.V., waar diverse online concepten voor en over VvE’s onder vallen. Nederlandvve.nl is het meest succesvolle concept van VvE Media B.V. en is uitgegroeid tot het grootste online kennisplatform over en voor VvE’s. Niet alleen qua aantal pagina’s (meer dan 1.000), maar ook qua bezoekersaantallen. Gevestigde partijen als Stichting VvE Belang en Vereniging Eigen Huis hebben online een fors kleiner bereik onder VvE’s dan Nederlandvve.nl.

Adverteren

Als je wil samenwerken of adverteren op Nederlandvve.nl dan kunt je contact opnemen via onze speciale pagina. Deze vind je hier!

Contact

Heeft u vragen? Neem dan contact op via het contactformulier. Heeft u een VvE-gerelateerde vraag? Bezoek dan het VvE-Forum VvE-Forum.