Betere dakconstructies door integrale aanpak

Bouwend Nederland is een samenwerkingsverband rijker. Met de oprichting van TotaalDakConcept, willen autonome A-leveranciers technisch optimale en integrale dakconstructies realiseren. Met dit initiatief wil TotaalDakConcept tegenwicht bieden aan een versnipperde markt, die gekenmerkt wordt door een ondoorzichtig aanbod van goedkope materialen, gebrek aan integrale kennis en daardoor kwalitatief minder goede dakconstructies.

Betere kwaliteit

TotaalDakConcept bestaat uit complementaire partners uit de gehele bouwkolom. Hierdoor is TotaalDakConcept in staat om in elke fase van het bouwproces optimale kwaliteit te bieden. Door deze procesbeheersing kunnen dakconstructies worden gerealiseerd die duurzaam, waterdicht en stormvast zijn en gekenmerkt worden door hoge isolatiewaarden. Deze intensieve samenwerking binnen de bouwkolom leidt tot een snellere bouwtijd en een langere technische en economische levensduur van het dak.

Adviserende taak

Daarnaast heeft TotaalDakConcept een adviserende taak. Architecten en opdrachtgevers kunnen een beroep doen op TotaalDakConcept, indien zij zich willen laten adviseren over technische aspecten, regelgeving omtrent Arbo en veiligheid en over energieprestaties van het dak. Bovendien kunnen architecten gebruikmaken van een integrale bestekservice, die vrij toegankelijk is via de website www.totaaldakconcept.nl.

Dit bericht is geplaatst op  vrijdag 28 april 2017.

Reacties


Discussiëren over dit onderwerp? Ga naar het VvE-Forum op VvE-Forum.nl

Reageren op dit artikel kan hieronder.
Wilt u discussiëren of heeft u een vraag? Surf dan naar VvE-Forum.nl

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden gemarkeerd met * moeten worden ingevuld.