Bridgehill blusdekens. Het enige juiste bestrijdingsmiddel voor uw VvE bij elektrische lithiumbranden

Vuur kan verwoestend zijn, en snel handelen is cruciaal wanneer het zich voordoet. Met Bridgehill-producten kan elk lid van uw VvE, een appartementseigenaar of bezoeker een brand snel onder controle krijgen en doven voordat het zich verspreidt. Deze blusdekens zijn veilig, eenvoudig te gebruiken en zeer effectief, waardoor ze levens redden en zowel mensen, eigendommen als de natuur beschermen.

Klein begin, groot gevaar – De kracht van Bridgehill blusdekens voor uw VvE

Iedere brand begint klein, en de sleutel is om het te isoleren en te blussen voordat het een ramp wordt. Of het nu gaat om keukenapparatuur of branden bij elektrische auto’s, de originele Bridgehill-blusdeken biedt de snelste, eenvoudigste en veiligste manier om brand onder controle te houden – en het is de enige oplossing voor het bestrijden van lithiumbranden bij elektrische voertuigen.

Waarom lithiumbranden een uitdaging vormen voor blussen

Lithiumbranden zijn bijzonder uitdagend voor uw VvE vanwege de unieke eigenschappen van lithium, veelvuldig gebruikt in oplaadbare lithium-ionbatterijen. Enkele redenen waarom deze branden moeilijk te blussen zijn:

  • Hoge temperatuur: Lithiumbranden kunnen extreem hoge temperaturen bereiken, wat het blusproces bemoeilijkt door de intense hitte.
  • Chemische reacties: Chemische reacties tijdens lithiumbranden, zoals de reactie met water die brandbaar waterstofgas vrijmaakt, maken het blusproces complex.\
  • Herontsteking: Lithiumbranden hebben de neiging om na het blussen opnieuw te ontbranden door residu dat nog steeds brandbaar is.
  • Diepere lagen: In lithiumbatterijen kunnen branden diep doordringen, waardoor het volledig doven ingewikkeld is.
  • Gebruik van metaal: De aanwezigheid van metaaloxiden in lithium-ionbatterijen bemoeilijkt het gebruik van traditionele blusmethoden.

Bridgehill blusdekens: Een oplossing voor uw VvE bij lithiumbranden

Ondanks deze uitdagingen bieden Bridgehill Blusdekens een specifieke oplossing die is ontworpen om effectief met lithiumbranden om te gaan. Ze isoleren en doven deze specifieke branden op een veilige en doeltreffende manier.

In samenspraak met experts – voor de beste resultaten

Als er één groep mensen is die vuur beter kent dan wie dan ook, dan zijn het de brandweerlieden. We overleggen met brandweerlieden gedurende het hele ontwikkelingsproces, van het eerste idee tot de herhaalde tests in het veld. We luisteren naar wat ze zeggen en passen waar nodig bij. Dit is één van de redenen waarom onze producten de beste op de markt zijn, geprezen door brandweerlieden en autoriteiten over de hele wereld.

Duurzaamheid in brandbestrijding

Recyclen is goed, maar hergebruiken is beter. Onze professionele blusdekens en zeilen kunnen tot 30 keer hergebruikt worden, in tegenstelling tot schuim- en poederbrandblussers, die slechts eenmalig te gebruiken zijn. Zodra een Bridgehill Blusdeken zijn laatste brand heeft geblust, kan deze bij het normale afval worden afgevoerd.

Wil je meer weten over Bridgehill Blusdekens en wat deze kan betekenen voor uw VvE? Bezoek www.bridgehill.net voor meer informatie. Beschermd blijven was nog nooit zo eenvoudig.

(Dit artikel is geschreven in samenwerking met www.bridgehill.net)

Dit bericht is geplaatst op  dinsdag 16 april 2024.

Reacties


Discussiëren over dit onderwerp? Ga naar het VvE-Forum op VvE-Forum.nl

Reageren op dit artikel kan hieronder.
Wilt u discussiëren of heeft u een vraag? Surf dan naar VvE-Forum.nl

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden gemarkeerd met * moeten worden ingevuld.