VvE Software kiezen, hoe doe je dat?

Veel bestuurders van Verenigingen van Eigenaars (VvE ‘s) en VvE beheerders, worstelen met de vraag: “welke software is het beste voor mijn VvE of beheerkantoor?” Omdat er zoveel verschillende aanbieders zijn van VvE Software, is het bovendien lastig om door de bomen het bos te kunnen zien. Natuurlijk kan zoeken via Google een globaal overzicht geven van aanbieders van VvE software, maar een compleet overzicht is dat nog niet. Bovendien staat ‘hoog in de zoekresultaten’ niet gelijk aan ‘hoge kwaliteit’ of ‘geschikt’. Maar nog belangrijker: het zegt al helemaal niet of de gevonden software wel echt bij uw VvE of beheerkantoor past.

Stappenplan VvE Software selecteren

Nederlandvve.nl ontwikkelde daarom een stappenplan om VvE software te selecteren. In 4 heldere stappen met een uitgebreide toelichting wordt u aan de hand genomen om te bepalen welke software het beste bij uw VvE past. Het stappenplan begeleidt u allereerst bij het bepalen wat uw specifieke VvE of beheerkantoor echt nodig heeft, helpt vervolgens bij het maken van een shortlist en bevat tips voor de inrichting van demo-versies van VvE software. Zelfs aan de juridische aspecten ten aanzien van het maken van de keuze voor een softwarepakket is gedacht.

Complete lijst met softwareaanbieders voor VvE’s

Onderdeel van het stappenplan is een complete lijst van alle aanbieders van software voor VvE’s. De lijst is voorzien van hyperlinks naar de diverse websites van de aanbieders zodat u eenvoudig meer informatie kunt krijgen over hun propositie. Het stappenplan en de lijst van softwareaanbieders zijn exclusief beschikbaar voor abonnees van Nederlandvve.nl. Abonnees klikken rechtsboven om in te loggen. Niet-abonnees kunnen via deze link een abonnement afsluiten.

Dit bericht is geplaatst op  dinsdag 16 augustus 2016.

Reacties


Discussiëren over dit onderwerp? Ga naar het VvE-Forum op VvE-Forum.nl

Reageren op dit artikel kan hieronder.
Wilt u discussiëren of heeft u een vraag? Surf dan naar VvE-Forum.nl

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden gemarkeerd met * moeten worden ingevuld.