Alle VvE voordelen

Als u een abonnement neemt bij Nederlandvve.nl via deze pagina dan heeft u toegang tot voordelen die door verschillende partners van Nederlandvve.nl worden aangeboden. Onze lijst met partners wordt steeds verder uitgebreid. Op dit moment kunt u als lid al gebruik maken van de volgende voordelen:

Gratis juridisch advies: VvE Vraagbaak

De VvE Vraagbaak van Nederlandvve.nl is exclusief toegankelijk voor de abonnees van Nederlandvve.nl. Als abonnee van nederlandvve.nl heeft u de mogelijkheid om een (juridische) vraag ten aanzien van uw VvE voor te leggen aan Nederlandvve.nl. Eén vraagbaak vraag staat gelijk ongeveer 3 kwartier juridisch advies. Voor abonnees is dat dus geheel gratis!

U krijgt toegang tot de VvE Vraagbaak door abonnee te worden van Nederlandvve.nl. Nadat u bent ingelogd ziet u op deze pagina het Vraagbaak formulier.

Advies over VvE verzekeringen

Nederlandvve.nl heeft een samenwerking met Centraal Beheer Achmea op het gebied van verzekeringen voor VvE’s. Hierdoor kunnen wij u helpen met specifieke vragen over uw VvE verzekering. Onze specialisten op het gebied van verzekeringen helpen u graag. Via de exclusieve voor leden toegankelijk VvE Vraagbaak kunt u uw vraag over uw VvE verzekering direct aan ons stellen.

Binnenkort volgen er nog meer voordelen!