Alle VvE voordelen

Als u een abonnement neemt bij Nederlandvve.nl via deze pagina dan heeft u toegang tot meerdere voordelen die door verschillende partners van Nederlandvve.nl worden aangeboden. Deze lijst met voordelen wordt steeds verder aangevuld. Op dit moment kunt u als lid al gebruik maken van de volgende voordelen:

Gratis juridisch advies: VvE Vraagbaak

De VvE Vraagbaak van Nederlandvve.nl is exclusief toegankelijk voor de abonnees van Nederlandvve.nl. Als abonnee van nederlandvve.nl heeft u (afhankelijk van het aantal appartementsrechten) de mogelijkheid om een vraag ten aanzien van uw VvE voor te leggen aan Nederlandvve.nl. Eén vraagbaak vraag staat gelijk ongeveer 3 kwartier juridisch advies. Voor abonnees is dat dus geheel gratis!

U krijgt toegang tot de VvE Vraagbaak door abonnee te worden van Nederlandvve.nl. Nadat u bent ingelogd ziet u op deze pagina het Vraagbaak formulier.

VvE-Winkel

Nederlandvve.nl heeft ook een vve-winkel. In deze winkel worden door onze partners verschillende producten en diensten aangeboden. Voor iedereen die aangesloten is bij Nederlandvve.nl is er een extra korting op deze producten en diensten. In de vve-winkel is altijd te zien wat de prijs met en zonder korting is. Zo kunt u zelf bepalen of het abonnement zijn geld waard is.