Vastgoed- en VvE-advocaat

Robert van Ewijk VvE advocaat

Robert van Ewijk is advocaat en gespecialiseerd in VvE en vastgoedrecht. Hij is eigenaar van Lexys Advocaten in Rotterdam en helpt VvE’s, VvE-beheerders en VvE-leden in het hele land. Zijn cliënten kennen hem als een efficiënt werkende advocaat, die snel tot de kern van de zaak komt en daarbij de belangen van zijn cliënten altijd vooropstelt. Daarnaast haalt hij er voldoening uit om zijn cliënten in begrijpelijke taal te informeren over de juridische haalbaarheid van hun zaak. De Grotius vastgoed specialisatieopleiding heeft hij cum laude afgerond.

Contact opnemen met VvE advocaat

Heb je een probleem in je vereniging van eigenaren of heb je advies nodig? Neem dan contact op met het team van Lexys Advocaten. Je kan bellen of mailen:

Telefoon: 010 600 2300
E-mail: info@lexysadvocaten.nl

Word je liever teruggebeld door de VvE-advocaat? Vul dan het contactformulier in:

  Specialisatie als VvE advocaat

  Robert adviseert en procedeert op het gebied vastgoedrecht, bouwrecht, huurrecht en VvE-recht. Daarnaast heeft hij veel ervaring met het beslag- en executierecht. Zo heeft Robert diverse succesvolle procedures gevoerd over nakoming koopovereenkomst bedrijfsruimte, beslecht hij erfgrensgeschillen in het voordeel van zijn cliënten, treedt hij op voor verhuurders van bedrijfsruimte bij de ontbinding van de huurovereenkomst en uiteraard procedeert hij geregeld – en met succes – over geschillen in VvE’s.

  Lexys VvE Advocaat

  Robert van Ewijk, VvE advocaat in Rotterdam

  Naast zijn eigen advocatenpraktijk Lexys Advocaten in Rotterdam, is VvE-advocaat Robert betrokken bij Nederlandvve.nl, een informatieplatform voor verenigingen van eigenaars. Robert heeft mede om die reden een bijzondere interesse in het VvE-recht. Gezien zijn bijzondere kennis van dit rechtsgebied, is Robert ook geregeld te horen of te zien op radio en TV. Zo schoof hij aan als deskundige bij de Rijdende Rechter en werd hij geïnterviewd door het programma EenVandaag op Radio 1.

  Grotius specialisatieopleiding en lidmaatschappen

  In 2019 heeft Robert heeft de postdoctorale specialisatieopleiding Onroerend Goedrecht aan de Grotius Academie cum laude voltooid. Dit is de meest uitvoerige en complete postacademische opleiding op het gebied van het vastgoedrecht.

  Daarnaast is Robert lid van de Vereniging Vastgoed Juristen (VVJ). De VVJ heeft tot doel het bevorderen van de deskundige beroepsuitoefening van vastgoedjuristen, en organiseert daarvoor verschillende studiebijeenkomsten. Ook is hij lid van de Juristenvereniging Appartementsrecht, een vereniging die de kennisuitwisseling tussen advocaten, notarissen en andere juristen op het gebied van VvE- en appartementsrecht tot doel heeft.