Schrijven voor Nederlandvve.nl

Nederlandvve.nl is altijd geïnteresseerd in leuke, interessante of leerzame artikelen voor en over VvE‘s. Wilt u uw artikel onder de aandacht brengen van een breed publiek dat specifiek op zoek is naar informatie over VvE’s? Dan komen wij graag met u in contact.

Bij elk door u geschreven artikel wordt uw naam (en indien van toepassing: ook uw bedrijfsnaam) geplaatst, met een link naar uw website, uw LinkedIn pagina of uw bedrijfspagina. Aan de te schrijven artikelen stellen we maar aan paar eisen:

  • Het artikel heeft geen commerciële inslag. U probeert niet iets te verkopen. Natuurlijk kan dit wel via nederlandvve.nl als kennispartner. Zie hiervoor ook onze pagina voor onze VvE Kennispartners. Uw mening mag u natuurlijk wel degelijk bekend maken in het artikel.
  • Het artikel dient door u zelf geschreven te zijn (geen plagiaat), is niet eerder elders/eerder gepubliceerd en omvat circa 400 tot 700 woorden.
  • Het artikel moet met VvE’s te maken hebben, maar de vorm (column, nieuwsitem, beschouwing of anders) bepaalt u. U kunt bovendien in overleg met de redactie kiezen of het artikel als informatiepagina, handleiding of nieuwsitem wordt gepubliceerd;
  • Het artikel dient in correct Nederlands geschreven te zijn en Nederlandvve.nl heeft te allen tijde het recht artikelen naar eigen inzicht redactioneel aan te passen.
  • Het auteursrechtenbeleid van Nederlandvve.nl is van toepassing.

Heeft u interesse om te schrijven voor het grootste en beste bezocht Vve kennisplatform van Nederland? Stuur dan een berichtje via onderstaand formulier en wij nemen snel contact met je op.