B&S Totaalonderhoud B.V.

B&S Totaalonderhoud b.v. biedt u een breed aantal diensten aan van glasbewassing, gevelonderhoud en gevelreiniging. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in onderhoud van kantoorgebouwen en appartementen complexen.

Glasbewassing
Door een langdurige blootstelling aan de natuur worden de ramen op termijn vies. Dat gaat ten koste van de uitstraling. Door een regelmatige glasbewassing blijven de ruiten van uw complex in een optimale staat. Ons team van specialisten verzorgt al jaren de glasbewassing voor veel tevreden klanten.

al meer dan 50 jaar ervaring met glasbewassing
Vrijblijvende en op maat gemaakte offertes
Glasbewassing voor particulieren en bedrijven
Werken tot 30 meter hoogte met eigen hoogwerkers

Schoonmaak
Ons bedrijf maakt uiteenlopende soorten gebouwen schoon. Alle soorten bedrijven/ complexen vallen onder onze klantenkring en gingen u voor. Het onderhoud doen wij zowel in een dagelijkse cyclus als ook 1, 2 of 3 maal per week, dit aan de hand van het gebruik van het gebouw en de eisen van de klant.

Veel tijd en moeite wordt gestoken in opleiding en begeleiding van onze medewerker/sters, zodat ook zij zoveel mogelijk mee kunnen denken uit het oogpunt van de klant om een optimaal resultaat te realiseren.

Als leidraad in onze werkzaamheden hanteren wij een gedegen werkprogramma. Door middel van een controlesysteem, wordt nog een stuk extra communicatie tot stand gebracht tussen de gebruikers van een pand en de schoonmakers.

Bedrijfsnaam B&S Totaalonderhoud B.V.
E-mailadres miranda@bs-totaalonderhoud.nl
Website http://www.bs-totaalonderhoud.nl
Telefoonnummer Mobiel 0643891379
Telefoonnummer Vast 0306033676
Bezoekadres zeemanlaan 13
3401 mv
ijsselstein