DLR Adviesgroep BV

De specialist in advies en beheer van liften, roltrappen, gevelinstallaties, dakveiligheid en deuren.

De kracht van DLR Eurlicon

DLR Eurlicon is ontstaan uit de integratie van DLR Adviesgroep en Eurlicon in januari 2022 met de ambitie om de lift- en roltrapbranche nog verder te verbeteren. Samen willen wij verdergaan. DLR Eurlicon is vooruitstrevend en wil graag een stapje voorlopen op de markt. Door het samengaan van onze bedrijven zijn wij slagvaardiger en efficiënter, hetgeen onze dienstverlening en doelstellingen ten goede komt. Wij zijn de specialist in advies en beheer van liften, roltrappen, automatische deuren, dakveiligheid en gevelinstallaties. DLR Eurlicon heeft een toonaangevende positie in Nederland.

Wij zetten in op efficiënte en innovatieve advies- en beheeroplossingen. Dit doen wij onder andere met onze DLR Touch en het klantportaal DLR Online. In DLR Online vindt u alle informatie over uw gebouwen en installaties. Het klantportaal biedt een actueel en gepersonaliseerd dashboard met informatie over uw portefeuille.

Naast het aanbieden van efficiënte en innovatie beheeroplossingen, adviseren wij in diverse branches. Van de zorg tot aan retail, en van het vervoer tot aan het onderwijs. Dit gaat van advies bij renovatie van liften en roltrappen tot aan nieuwbouwontwikkelingen. Daarnaast zijn wij ook een full-service beheerder van al uw gebouwgebonden installaties. Wij nemen uw dagelijkse beheer graag uit handen.

Moving Ahead
In de liftenwereld willen we ook letterlijk verder gaan, stilstand is achteruitgang. Wij combineren technische kennis, ervaring en het aangaan van samenwerkingen tot een gericht doel: de klant voorzien van het beste advies en het hoogste gebruiksgemak.
DLR Eurlicon heeft een markt-leidende positie die we nog verder gaan uitbouwen. We willen de eerste zijn, we innoveren en we kijken verder dan onze grenzen: Moving ahead.

Samen gaan wij een stap verder voor u als klant.

Bedrijfsnaam DLR Adviesgroep BV
E-mailadres f.deniet@dlr.nl
Website http://www.dlr.nl
Telefoonnummer Vast 015-256 66 66
Bezoekadres Morsestraat 20a
2652 XG
Berkel en Rodenrijs
Postadres Postbus 206
2650 AE
Berkel en Rodenrijs