VvE Beheer Minerva

Wij beheren uw VvE als een bedrijf, waarbij geen plaats is voor inefficiëntie en geldverspilling

VvE Beheer MINERVA is een Totaal VvE beheer dienstverlener met een zakelijke achtergrond. Het MINERVA team bestaat uit professionals en heeft jarenlange praktijkervaring opgedaan in het bedrijfsleven en bestuursfuncties. Daarnaast hebben wij betrouwbare vastgoeddeskundigen beschikbaar die u op alle relevante gebieden kunnen bijstaan.

De afgelopen vier jaar heeft MINERVA haar expertise in het managen van bedrijven toegepast op het totaal reorganiseren en optimaliseren van VvE’s. Het toepassen van deze zakelijke benadering heeft geleid tot buitengewoon enthousiaste eigenaren en besparingen op operationele kosten en groot-onderhoudprojecten. Hierbij zijn belangrijke besparingen tussen de 15% en 40% haalbaar gebleken. Deze kostenbesparingen zijn niet ten koste gegaan van de kwaliteit, integendeel zelfs.

“Wij beheren uw VvE als een bedrijf, waarbij geen plaats is voor inefficiëntie en geldverspilling. Het beheren en efficiënt maken van een VvE vereist zakelijke expertise. Wij hebben aantoonbare successen geboekt in het totaal reorganiseren en optimaliseren van VvE’s”.

Naast de reguliere VvE beheer activiteiten kunt u ons raadplegen voor het opstellen van het huishoudelijk reglement, adviseren over de splitsingsakte, adviseren over financieringsmogelijkheden van uw VvE, juridische advisering, conflictbemiddeling en het ‘wekken’ van slapende VvE’s.

Bedrijfsnaam VvE Beheer Minerva
E-mailadres mail28@nederlandvve.nl
Website http://www.vve-beheerder.com/
Telefoonnummer Mobiel 06-15011653
Telefoonnummer Vast 020-3314531
Bezoekadres World Trade Center Amsterdam - H-Toren | Zuidplein 36
1077 XV
Amsterdam
Postadres Minervaplein 31-II
1077 TK
Amsterdam