VvE Future Solution

Ga naar onze vernieuwde website en profiteer nu van extra 10% najaarskorting op onze uitgebreide software (en scherpe tarieven voor meer dan 10 app)!!!

Voor het zelfstandig beheren van de VvE, biedt VvE Future Solution een compleet en gebruiksvriendelijk pakket aan. Met dit pakket regelt u eenvoudig online alle zaken rond de VvE. Via een persoonlijke login kunt u gebruik maken van een compleet en gebruiksvriendelijk pakket en hebben alle eigenaren via de portal online inzicht in de VvE, ook met een tablet of mobiel! Ons pakket is o.a. voorzien van:

Bestuurlijke module

Deze module stelt u o.a. in staat om te communiceren met uw mede eigenaren (leden). U kunt notulen, rapporten en verslagen met elkaar delen. Elke eigenaar binnen de VvE is op deze manier op de hoogte van alle zaken rond de VvE.

Administratieve module

Via de administratieve module beheert u de inkomsten en uitgaven van de VvE. Zo heeft u bijvoorbeeld zicht op de inkomende betalingen van de leden, de hoogte van het eigen vermogen van de VvE en de facturen van onderhoudswerkzaamheden.

Bedrijfsnaam VvE Future Solution
E-mailadres info@vvefuturesolution.nl
Website http://www.vvefuturesolution.nl
Telefoonnummer Mobiel 030 850 0402 (alleen helpdesk)
Telefoonnummer Vast 030 8500 400
Bezoekadres Parkerbaan 2
3439 MC
Nieuwegein