Lampdirect: LED voor je VvE

Lampdirect is de Europese marktleider in online verlichting. Lampdirect levert aan particulieren, bedrijven en verenigingen van eigenaren (VvE). De focus ligt op het bieden van voordelige, duurzame en energie-efficiƫnte oplossingen. Ook voor het gebouw van een VvE. Het assortiment van is zeer groot. Naast TL-balken (LED of traditioneel) leveren ze losse armaturen, spaarlampen, gaslampen, LED-lampen en halogeen lampen. Voor complete LED-oplossingen voor het hele gebouw of overstappen op LED-verlichting kan de VvE bij Lampdirect terecht.

Op de website van Lampdirect.nl kun je niet alleen terecht voor het aanschaffen van lampen of verlichtingsoplossingen. Maar ook voor informatie en advies. Er is uitleg te vinden over het verschil tussen ‘lumen’ en ‘wattage’, over de kleurtemperatuur van verlichting, het dimmen van LED-verlichting, enzovoorts.

Keuzehulp en klantenservice

De website van lampdirect.nl biedt ook een keuzehulp om de juiste LED lichtbron te vinden. Als je er niet uitkomt is er een klantenservice om je verder te helpen. De klantenservice van Lampdirect.nl is van maandag tot donderdag geopend van 08:00 tot 18:00. Op vrijdag kunt je het bedrijf telefonisch bereiken van 08:00 tot 17:00. Het telefoonnummer is 088 – 31 00 000. Meestal word je binnen 10 seconden al geholpen. E-mailen kan ook naar info@lampdirect.nl. Op werkdagen wordt je e-mail dezelfde dag nog beantwoord!

Gratis offerte aanvragen voor uw VvE

Lampdirect kan uw VvE ook helpen om te besparen op de energiekosten. De besparingen kunnen oplopen tot wel 70%. Voor grotere VvE’s zijn er lichtexperts om een offerte op maat te maken. Ook als je als VvE geen idee hebt waar je moet beginnen kan je bij lampdirect terecht. Ze hebben experts die je graag verder helpen.

Als VvE kan je het formulier (klik hier) op de site van lampdirect invullen. Daarna nemen ze snel contact met je op.

Hoofdkantoor Lampdirect

Any Lamp B.V. is het moederbedrijf van Lampdirect. Het bedrijf is al 25 jaar gespecialiseerd in verlichting. Het is een van origine Nederlands bedrijf. Het hoofdkantoor en het magazijn zijn gevestigd in Helmond. Dat ligt vlakbij Eindhoven waar Philips Lighting in 1891 is opgericht. Door de korte communicatielijnen en de centrale ligging kan er een snelle levering plaatsvinden door heel Europa. In Nederland geldt dat (LED) lampen die op werkdagen voor 22u zijn besteld, de dag erna nog worden bezorgd.

Dit bericht is geplaatst op  woensdag 1 januari 2020.

Reacties


Discussiƫren over dit onderwerp? Ga naar het VvE-Forum op VvE-Forum.nl