Verslag eerste VvE-Beurs van 2014

LET OP!

OP DONDERDAG 6 JUNI 2024 IS ER EEN NIEUWE VVE BEURS HAAGLANDEN IN DE GROTE KERK IN DEN HAAG

–> klik hier voor meer informatie <–

 

Gisteren vond de eerste VvE-beurs van 2014 plaats in Den Haag. VvE Beurs Haaglanden organiseerde daar voor de vierde keer de succesvolle en gelijknamige beurs. De volgende beurzen zijn in Amsterdam (10 april) en Arnhem (5 juni). 

Groter

De 2014-editie van de VvE-Beurs Haaglanden was groter van opzet dan de voorgaande jaren. In verband met de toenemende populariteit werd dit jaar ook het achterste deel van de kerk bij het beursterrein betrokken. Een breed spectrum van VvE-dienstverleners – van VvE-beheerders tot aannemers en van kozijnreparateurs tot intercomspecialisten – was aanwezig om zich te presenteren aan geïnteresseerde VvE-leden en VvE-bestuurders. Ook dit jaar waren er weer enkele grote namen zoals ABN-Amro, Gemeente Den Haag en Energie voor Energie (een initiatief van BAM Woningbouw en Van Wijnen) vertegenwoordigd op de beurs. De beurs werd afgesloten met een gezellige borrel.

Workshops en presentaties

Dit jaar waren er een vijftal workshops waar beursbezoekers in kleinere gezelschappen informatie kregen over verschillende aspecten van het besturen en lid zijn van een VvE. Onderwerpen die aan bod kwamen waren onderhoud, VvE-incasso, VvE-recht, de woningmarkt en zonne-energie. De presentaties waren laagdrempelig en mede als gevolg daarvan ook bijzonder interactief.

VvE Gids

In de VvE-gids, voorafgaand aan de beurs verspreid onder enkele duizenden VvE’s en uitgedeeld onder de bezoekers, werden geïnteresseerden en bezoekers geïnformeerd over het programma en over de aanwezige standhouders. Daarnaast staat in de VvE-gids ook beknopt wat informatie die in de workshops behandeld is. Dit jaar schreef onze mede-oprichter Robert van Ewijk (inmiddels gespecialiseerd VvE advocaat) een artikel voor de gids. Dat artikel kunt u lezen door op de illustratie hiernaast te klikken.

Primeur op Amsterdamse Beurs (10 april)

De eerstvolgende VvE-beurs zal op 10 april in Amsterdam plaatsvinden. Deze beurs heeft een interessante primeur waarover u later via deze website zal worden geïnformeerd. Een tipje van de sluier: ‘Online gaat even offline‘…

We houden u op de hoogte en graag tot ziens in Amsterdam!

Gerelateerd

– TIP: VvE Film: aankondiging VvE Beurs van het Oosten (Arnhem, 5 juni) (= offline)

VvE Beurs Haaglanden breidt uit (VvE Nieuws)

Verslag van de VvE Beurs Haaglanden in 2013 (VvE Nieuws)

Dit bericht is geplaatst op  vrijdag 21 maart 2014.

Reacties


Discussiëren over dit onderwerp? Ga naar het VvE-Forum op VvE-Forum.nl

Reageren op dit artikel kan hieronder.
Wilt u discussiëren of heeft u een vraag? Surf dan naar VvE-Forum.nl

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden gemarkeerd met * moeten worden ingevuld.