Primeur: Live VvE-vraagbaak op beurs Amsterdam

De VvE-Beurs Amsterdam heeft zoals eerder aangekondigd een primeur. Met trots vermelden we dat Nederlandvve.nl op de beurs van 10 april aanstaande een real-life VvE-vraagbaak in zal richten. Advocaat en medeoprichter van Nederlandvve.nl Robert van Ewijk zal allerhande vragen van VvE-leden en bestuurders beantwoorden. Loop langs om uw eigen vraag te stellen, of om te luisteren naar de vragen van anderen.

Geschiedenis VvE-vraagbaak

Toen de eerste versie van onze website in 2011 online ging, hadden wij een primeur met de gratis VvE-vraagbaak. Het is een uniek concept: zonder lid te hoeven worden of op een andere manier te moeten betalen, kunnen VvE-leden en VvE-bestuurders gratis hun vraag stellen aan experts die het leuk vinden om met de materie bezig te zijn. Inmiddels zijn er meer dan duizend vragen naar tevredenheid beantwoord en is het concept ongeëvenaard. Op 10 april beleeft de vraagbaak opnieuw een primeur door voor het eerst offline te gaan.

Zonder lid te hoeven worden of op een andere manier te moeten betalen, kunnen VvE-leden en VvE-bestuurders gratis hun vraag stellen. Inmiddels zijn meer dan duizend vragen beantwoord en gaat de vraagbaak voor het eerst ook offline.

Zien we u op de VvE Beurs Amsterdam?

Wij zullen vanaf 15:00 tot ongeveer 17:00 aanwezig zijn met de VvE-vraagbaak. De precieze locatie op de beursvloer is nog niet bekend, maar we zijn eenvoudig herkenbaar aan een twee meter hoge banner waarvan u hiernaast een impressie ziet. We nemen graag de tijd om de vraag of VvE-kwestie met u te bespreken. En mocht het om wat voor reden ook te ingewikkeld worden om meteen een antwoord te geven, dan krijgt u later een uitgebreide e-mail van ons.

Graag tot ziens in Amsterdam!

Dit bericht is geplaatst op  dinsdag 1 april 2014.

Reacties


Discussiëren over dit onderwerp? Ga naar het VvE-Forum op VvE-Forum.nl

Reageren op dit artikel kan hieronder.
Wilt u discussiëren of heeft u een vraag? Surf dan naar VvE-Forum.nl

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden gemarkeerd met * moeten worden ingevuld.