Onderzoek VvE Belang naar betalingsachterstanden in VvE’s

Stichting VvE Belang, belangenorganisatie voor Verenigingen van Eigenaars (VvE’s), is een onderzoek gestart naar betalingsachterstanden in VvE’s en leegstand van appartementen. Het onderzoek wordt door middel van een online enquête uitgevoerd door onafhankelijk onderzoeksbureau Companen.

VvE Belang nodigt u uit om deel te nemen aan het onderzoek. Deelname kost slechts enkele minuten van uw tijd en helpt VvE Belang om de belangen van VvE’s in Nederland beter te kunnen behartigen. U kunt deelnemen tot en met 21 november 2013 door onderstaande link te volgen (opent in nieuw tabblad / venster):

>> Start enquête <<

Er zal vertrouwelijk worden omgegaan met uw gegevens en deze zullen anoniem worden verwerkt. De antwoorden worden alleen gebruikt voor dit onderzoek. Mocht u over de enquête vragen hebben, neemt u dan contact op met de enquêteafdeling van Companen, telefoon 026 – 3512532. Mailen kan ook: enqueteafdeling@companen.nl. Voor andere vragen belt u met VvE Belang op nummer 0162 469 120.

Onderzoeksresultaten

U zult via onder andere de website van Nederlandvve.nl op de hoogte worden gehouden van de resultaten van deze enquête. Namens Stichting VvE Belang danken wij u hartelijk voor uw medewerking.

Gerelateerde artikelen

– Handleiding incasseren achterstallige VvE bijdragen (VvE-Handleidingen)

– VvE kan appartement verkopen bij achterstand servicekosten (Nieuws / Artikelen)

– TIP: Innen achterstand bij verkoop appartement beperkt (VvE-informatie)

– TIP: VvE een incassobureau inschakelen (VvE-incasso)

– Onderzoek naar betalingsachterstanden in VvE’s

Dit bericht is geplaatst op  woensdag 6 november 2013.

Reacties


Discussiëren over dit onderwerp? Ga naar het VvE-Forum op VvE-Forum.nl

2 reacties over “Onderzoek VvE Belang naar betalingsachterstanden in VvE’s

  1. ria b schreef:

    als individueel lid van een VvE zijn de vragen in de enquete niet te beantwoorden, dat is enkel door de beheerder van de VvE te doen

  2. Colin schreef:

    Ik heb de enquete netjes ingevuld. Opvallend is wel dat terloops even de vraag wordt gesteld of je interesse hebt in een verzekeringsproduct dat oninbare vorderingen afdekt. Dat is Fred Schuurs ten voeten uit, geen kans onbenut laten om reclame te maken. De motieven voor dit onderzoek zijn waarschijnlijk voor meerderlei uitleg vatbaar.

Reageren op dit artikel kan hieronder.
Wilt u discussiëren of heeft u een vraag? Surf dan naar VvE-Forum.nl

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden gemarkeerd met * moeten worden ingevuld.