Installateur deurintercomsystemen – tips?

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • #2854
  dekoning
  Deelnemer

   Weet niet of dit type vraag op dit forum thuishoort. Ik merk het wel.

   Er is behoefte aan een nieuw deurbel/videosysteem in mijn VvE’tje (slechts 3 appartementen). Ik heb via google gezocht naar goede clubs, maar vind dit lastig te beoordelen. Een springt eruit qua zoekresultaten. Deze partij heb ik benaderd via hun offerteformulier – geen antwoord ontvangen. Nogmaals 2 keer via mail – geen antwoord ontvangen. Gebeld – installateur is langs gekomen voor offerte en inventarisatie. – Weer niks gehoord.

   Geen hoge pet (meer) op van deze koekenbakkers.

   Wie weet er een goede kundige installateur? Iemand die ook maatwerk kan leveren (messing verouderd paneel etc. ivm monumentaal pand).

   Kwaliteit leveren staat voorop.

    

    

   #4086
   Post
   Deelnemer

    Het is wat lastig om je zo direct te kunnen helpen zonder te weten welke regio je iets zoekt. Met name kleine installaties en zeker als het dan nog “speciaal” moet zal zeker een uitdaging worden.
    Ik vermoed dat je de meeste kans maakt met een intercom van Vercoma. Deze partij importeert Golmar intercoms maar maakt veel tableaus op maat. Met name in de renovatie markt zijn ze dus sterk.
    In de regio Rijnmond/Rotterdam zou je contact op kunnen nemen met Klenet. Anders zou ik contact opnemen met Vercoma om te vragen of ze een goede installateur weten bij jullie in de buurt die ook interesse heeft in kleine projecten.

    #4087
    Post
    Deelnemer

     Als jullie overigens iets moderns willen dan is 2N ook een goed merk om iets mee te bouwen. Dan is het een kwestie van een eigen paneeltje laten maken met beldrukkers en/of toetsenbord en daar achter een 2N systeemkit monteren. Er moet dan wel internet of telefoon aanwezig zijn.

     #4089
     dekoning
     Deelnemer

      Hartelijk bedankt voor de moeite 🙂 Ik heb inderdaad een systeem van Vercoma aangeschaft. Maatwerk via een plaatselijke installateur. Een messing paneel met camera en videoschermen in huis.
       
       

     4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
     • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.