Reparatie kosten sloopwerk

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #10748
  Anoniem
  Deelnemer

   Hallo allemaal,

   Heb een vraag! Wij hebben binnenkort groot onderhoud aan de Vve en heb me vraagtekens hierbij.

   Mijn kozijnen aan de voorkant gaan vervangen worden door de Vve. Alleen geeft de Vve aan dat het afwerken aan de binnenzijde voor mezelf is klopt dit?

   Tevens krijgen wij nieuwe vloer binden(van de Vve ivm doorzakking) alleen dienen ze mijn laminaat en ondervloer te verwijderen. De vve geeft aan dat ik zelf ook de kosten voor het opnieuw plaatsen van mij laminaat zelf moet betalen. Klopt dit ook?

   #10749
   Rene
   Deelnemer

    Voor de kozijnen, de afwerking, d.w.z. schilderen, aan de binnenkant, dat dien je inderdaad zelf te doen. Het aftimmeren voor zover nodig, dat zit bij de vervanging van de kozijnen in.
    Wat betreft de vloer:
    https://www.appartementeneigenaar.nl/vve-vraag-antwoord/noodzakelijke-renovaties-voor-wie-zijn-welke-kosten
    In basis zou dit door de VVE vergoed moeten worden, maar als dit bij iedereen moet gebeuren betaal je ‘t per saldo alsnog zelf.
    Enige uitzonderingen op dit zijn bijvoorbeeld toegang tot onderhoudskanalen waarvoor is opgenomen in de AvS dat deze altijd toegankelijk moeten zijn. Bij ons zijn sommigen zo slim om hier strak stucwerk overheen te laten aanbrengen. Daarmee is het dus niet meer toegankelijk en dus zijn herstelkosten als we erbij moeten voor de bewoner zelf.
     

   2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
   • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.