VvE beurzen 2016 in aantocht

Een VvE Magazine, workshops, bedrijfspresentaties, de legendarische Adjiedj Bakas als gastspreker, en nog veel meer: dat is wat de VvE beurzen van 2016 te bieden hebben aan VvE’s, haar leden en professionals. De beurzen worden ook in 2016 weer georganiseerd door RTR Events, en zoals vanouds gesteund door Nederlandvve.nl. Ook dit jaar worden de VvE-beurzen gehouden in Den Haag, Amsterdam en Rotterdam. Voor het eerst wordt er ook in Utrecht een VvE-beurs georganiseerd. Het mooiste van alles: de beurzen zijn – net als de workshops en presentaties -voor de bezoekers geheel gratis.

Belang van de VvE beurs

Een beurs bezoeken is ook in het digitale tijdperk van grote toegevoegde waarde voor het functioneren van Verenigingen van Eigenaars (VvE‘s). Als VvE wilt u dat uw panden goed worden onderhouden. Zo behoudt u immers de waarde van het vastgoed. Daarvoor zijn de juiste partners, die u in het onderhoud en beheer van uw panden kunnen bijstaan, van essentieel belang. Voor appartementseigenaren zijn de servicekosten één van de eerste kostenposten die in het gedrang komt wanneer er bezuinigd wordt. Terwijl als het financieel moeilijker gaat, het juist nog belangrijker is om met de buren, waarmee je samen eigenaar bent van het pand, goede afspraken te maken over het onderhoud van de woning. Daarnaast biedt een VvE kansen om op termijn te besparen door gezamenlijk te investeren in betere isolatie en meer gebruik te maken van duurzame energiebronnen zoals zonnepanelen en aardwarmte. Er is voor VvE’s dus nog veel te winnen. Daarvoor zijn goede en betrouwbare dienstverleners nodig. Die vindt je weliswaar online, maar op een beurs kun je elkaar nog ouderwets ‘recht in de ogen kijken’.

Aanbod uit de regio onder één dak

Daarom kunnen bedrijven uit de regio en VvE’s elkaar tijdens de VvE beurzen ontmoeten en informatie uitwisselen. Het is een ideale gelegenheid voor persoonlijke kennisoverdracht op een laagdrempelige manier. Op de VvE beurs treffen VvE-beheerders en vertegenwoordigers al het aanbod uit de regio onder één dak. Bedrijven en organisaties die gespecialiseerd zijn in onder meer dakonderhoud, kozijnen, schilderwerken, gevelreiniging, schoonmaak, liftonderhoud, energiebesparing, financieringen, taxaties en verzekeringen en nog veel meer zijn op deze dag aanwezig.

VvE beurs: de locaties

De beurzen worden dit jaar opnieuw gehouden op karakteristieke locaties in de grote steden van Nederland. Omdat de oude locatie door de groeiende populariteit van de VvE Beurs Haaglanden in Den Haag te klein is geworden, wordt de VvE Beurs van Den Haag dit jaar georganiseerd in het World Forum: sinds de verbouwing een unieke, ruime en lichte locatie, met voor de exposanten tal van mogelijkheden. In Amsterdam wordt de VvE Beurs dit jaar gehouden in de karakteristieke Westergasfabriek. De VvE Beurs in Rotterdam wordt gehouden in de Laurenskerk, de VVE Beurs in Utrecht in de Janskerk. Bezoekers kunnen hun gratis toegangsbewijs alvast bestellen via www.rtrevents.nl.

VvE Beurzen bieden een totaalpakket

De VvE beurzen bieden zowel de bezoekers als de exposanten een totaalpakket. De exposanten worden gedurende de beursdag volledig ontzorgd. Niet onbelangrijk voor de bezoekers, die daardoor de volledige aandacht van hen krijgen. Voor de exposanten geldt daarnaast dat zij hun stand naar eigen inzicht kunnen inrichten: voor stroom, materiaal, catering, een parkeerkaart en een advertentie in het VvE magazine zijn inbegrepen in het totaalpakket. Een totaalpakket waarbij exposanten bijna nergens over na hoeven te denken. Exposanten vragen een vrijblijvende offerte aan aan via info@rtrevents.nl.

Data en beurssites

De beurzen worden gehouden op de volgende data. Door te klikken op de naam van de beurs, gaat u naar de speciale beurssite:

VvE Beurs

Dit bericht is geplaatst op  donderdag 19 november 2015.

Reacties


Discussiëren over dit onderwerp? Ga naar het VvE-Forum op VvE-Forum.nl

Reageren op dit artikel kan hieronder.
Wilt u discussiëren of heeft u een vraag? Surf dan naar VvE-Forum.nl

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden gemarkeerd met * moeten worden ingevuld.