Letizia

Aangemaakte reacties

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • In reactie op: Wat hoort bij dak en wat bij gevel #808
  Letizia
  Deelnemer

  Als ik nu ook nog vertel dat het hier gaat om een dubbel herenhuis en ook om een hoekhuis gaat, dus met voor-, achter- en zijgevel is die afwijking misschien nog veel vreemder.
  Benedenhuis heeft 2 verdiepingen met voordeur en grote serre en tuin aan de achterkant. Bovenhuis heeft ook 2 verdiepingen, waarbij de bovenste verdieping zich in het dak bevind.
  Ik denk dat het in de splitsingsakte zo geregeld is, omdat het benedenhuis een grote glas in lood serre heeft en ook nog alleen enkel glas in alle ramen heeft, huis en serre. Bovenhuis heeft wel dubbele ramen overal, trouwens.
  Dus bij een VVE vergadering is er daarom een discussie ontstaan waar een gevel stopt en waar het dakrand begint i.v.m. het plaatsen van een steiger en de kosten van de steiger en het schilderen van het dakrand. Het is ook erg moeilijk om een steiger over de serre de plaatsen. Dat moet waarschijnlijk met een hangende steiger of een hoogwerker worden.

  In reactie op: Wat hoort bij dak en wat bij gevel #778
  Letizia
  Deelnemer

  Okay dank je wel, de Artikel 10 van het MR brengt me al iets verder, misschien moet ik dan toch een bouwkundige vragen om mij daarover precies een antwoord te kunnen geven.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)