De VvE-Notulist versnelt notuleren met 95%

Speciaal voor VvE beheerders is recent een nieuwe tool gelanceerd. Die tool moet het opstellen van notulen van VvE vergaderingen versnellen en vereenvoudigen. VvE Notulist belooft het notuleringsproces met wel 95% te versnellen.

AI-technologie voor uitwerken VvE notulen

VvE Notulist maakt gebruik van AI-technologie om verslag te doen van de vergaderingen van de VvE. Het systeem is getraind om veelgebruikt jargon of specifieke termen te herkennen. Daarnaast is het systeem van VvE Notulist in staat om in de automatisch uitgewerkte notulen onderscheid te maken per agendapunt. Daardoor kunnen de notulen ook eenvoudig verwerkt worden in bestaande beheerderssoftwaresystemen zoals Twinq of Convect. Tot slot is het systeem in staat om actiepunten per agendapunt vast te leggen of een besluitenlijst op te stellen.

VvE-beheerders gebruiken AI voor opstellen notulen VvE

De beheerders die de tool van VvE Notulist gebruiken, zijn daar zeer over te spreken. Het systeem geeft geen woordelijke weergave van wat er besproken is, maar maakt zelf een samenvatting van de belangrijkste punten. Daarnaast worden de genomen besluiten goed weergegeven.

Hoe werkt VvE Notulist?

Om gebruik te kunnen maken van de software om notulen van de VvE vergadering op te stellen, moet daar allereerst een goede opname van gemaakt worden. De beheerder van de VvE kan die opname vervolgens uploaden in het portaal van VvE Notulist. Eén tot twee dagen later ontvangt de beheerder de uitgewerkte notulen retour. Die kan deze controleren, waar nodig aanpassen en vervolgens delen met de leden van de VvE.

Maak kennis met de VvE Notulist

Freek Boelders, Dennis Beemsterboer en Bram van de Meerendonk zijn de oprichters van de VvE Notulist. Hun missie is om VvE-beheer te stroomlijnen en te verbeteren met behulp van hun AI-technologie. Hierdoor kunnen VvE-beheerders zich richten op wat werkelijk telt. Boek hieronder direct een afspraak in met Dennis om kennis te maken met de VvE-notulist. Of stuur ze een berichtje via onderstaand formulier en ze nemen contact met je op.

Neem direct contact op met de VvE Notulist

Of boek direct een afspraak met de VvE Notulist

Dit bericht is geplaatst op  maandag 15 april 2024.

Reacties


Discussiëren over dit onderwerp? Ga naar het VvE-Forum op VvE-Forum.nl

Reageren op dit artikel kan hieronder.
Wilt u discussiëren of heeft u een vraag? Surf dan naar VvE-Forum.nl

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden gemarkeerd met * moeten worden ingevuld.