riobel

Aangemaakte reacties

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • riobel
  Deelnemer

   het balkon is gelijk aan de bovenste etages, dus ik neem aan dat mijn uitbouw er later is onder geplaatst en inderdaad mijn keuken is onderdeel van de uitbouw.  de constructie loopt in elkaar over en ik denk dat mijn dak niet is doorgetrokken naar de muur. de balkon pilaren komen uit in mijn keuken (in de oorspronkelijke buitenmuur)  \volgens de VVe moet onder het balkon mijn dak zitten. daar zitten echter balken en platen en geen afgewerkt dak met zink. dus zijn ze van mening dat het balkon dus nu functioneert als mijn dak  en derhalve niet valt onder de VVE

   riobel
   Deelnemer

    dank voor de reactie:
    in mijn koop overeenkomst en correspondentie van de oude eigenaar, staat een andere VVE en beheerder vermeld. ook dat het een slapende VVE betreft (2004)
    Qua dak. zie mijn andere reactie. in de splitsingsakte staat dat de uitbouw en onderhoud daarvan voor eigen rekening is.  echter het gaat mij te ver dat het balkon van de eerste etage, doordat het onderdeel is van mijn dak (constructie loopt in elkaar en wellicht idd is mijn dak niet doorgetrokken naar de muur) aangemerkt wordt als mijn dak en dus mijn probleem.
    moet ik nu een VVE advocaat inschakelen?  (voor beide zaken?)
     
    dank
     

    riobel
    Deelnemer

     dank voor de reacties. in de splitsingsakte staat dat onderhoud en reparatie uitbouw (mijn keuken) voor eigen rekening is.  echter de lekkage komt door het balkon op de eerste, dat balkon is echter op het eerste oog onderdeel van mijn dak. dus trekt de VVE de conclusie dat de lekkage mijn probleem is. (letterlijk eggen dat het balkon dus eigenlijk mijn dak is)
     doordat er geen dak onder het balkon zit, lekt he water door het balkon mijn keuken is.
     ik neem aan dat deze conclusie niet klopt?

    3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)