Digitale VvE Beurs van VvE Belang in januari 2021

Stichting VvE Belang organiseert in januari 2021 een virtueel evenement voor Verenigingen van Eigenaren (VvE). In plaats van de landelijke roadshow van VvE beurzen, organiseert de stichting aankomende winter namelijk een digitale VvE beurs die een week gaat duren. Dat heeft de stichting via haar website bekend gemaakt.

Roadshow VvE Belang in 2020 geannuleerd

De roadshow van VvE beurzen zijn in mei van dit jaar door VvE Belang geannuleerd. Dat besluit hield verband met de coronacrisis. Aankomend jaar pakt de stichting het anders aan. Hoewel er in 2021 weer geen fysieke VvE beurzen zijn, organiseert VvE Belang dus een virtueel alternatief.

Digitale VvE beurs van 25 tot en met 29 januari 2021

De virtuele VvE beurs van VvE Belang is te bezoeken van maandag 25 tot en met vrijdag 29 januari 2021. Elke beursdag wordt geopend door een bekende Nederlander. Op het programma staan minister Kasja Ollengren, Ed Nijpels, Onno Hoes (NVM), René Brinkhuijsen (VGM NL) en Fred Schuurs, voorzitter van VvE Belang. Zij geven bij de dagopening hun visie op de VvE in de 21e eeuw. Verder wordt u tijdens de virtuele informatiebijeenkomsten bijgepraat over actualiteiten op juridisch, bouwkundig en duurzaamheidsgebied. Daarnaast zijn – net zoals op de fysieke beurzen – virtuele stands te bezoeken. Het is mogelijk om bedrijfsvideo’s te bekijken en om live met de standhouders te praten.

VvE Belang moderniseert door coronacrisis

Stichting VvE Belang staat vooral bekend om haar offline communicatiemiddelen zoals boeken, het VvE Magazine en fysieke VvE beurzen. Vermoedelijk daardoor trekt VvE Belang een wat ouder publiek. Maar door de coronacrisis moet ook VvE Belang moderniseren. Of dit nieuwe initiatief ook gaat zorgen voor een verjonging van de doelgroep is de vraag. Feit blijft namelijk dat de beurzen op doordeweekse (werk)dagen plaatsvinden en de informatie alleen live – en dus niet constant – beschikbaar is. Daarnaast is het de vraag of die oudere doelgroep de weg naar de virtuele VvE-beurs weet te vinden.

Gratis deelname aan virtuele VvE-beurs

Deelname aan de digitale VvE-beurs is gratis. Binnenkort komt meer bekend over de mogelijkheden om u aan te melden voor deelname.

Dit bericht is geplaatst op  zaterdag 10 oktober 2020.

Reacties


Discussiëren over dit onderwerp? Ga naar het VvE-Forum op VvE-Forum.nl

Reageren op dit artikel kan hieronder.
Wilt u discussiëren of heeft u een vraag? Surf dan naar VvE-Forum.nl

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden gemarkeerd met * moeten worden ingevuld.