VvE Managers Congres 2016: heeft u zich al aangemeld?

Aanstaande maandag vindt in Nieuwegein weer het VvE Managers Congres plaats. Het congres wordt georganiseerd door Vastgoed Management Nederland (VGM NL) in samenwerking met Stichting VvE Belang en Centraal Beheer Achmea. Het congres duurt van 09:00 tot 13:30 uur en wordt afgesloten met een lunch. Hieronder leest u meer over het programma van het VvE Managers Congres en hoe u zich daarvoor kunt aanmelden. Deelname aan het congres is gratis.

Programma van het VvE Managers Congres

Het congres is gericht op VvE-beheerders. Tijdens het congres nemen sprekers als René Brinkhuijsen (bestuurslid van VGM NL),  Bas Kemperman (Centraal Beheer Achmea) en Richard de Laat (De Advocaten van Van Riet en Stichting VvE Recht) u mee in de wereld van energiebesparing, mogelijkheden voor financiering, hennepteeltproblematiek en verhuur in de VvE. Daarnaast komen actualiteiten zoals het Duurzaam MJOP en de stand van zaken omtrent het nieuwe modelreglement aan bod. Het programma is in afstemming met de Branchevereniging VvE Beheerders (BVVB) tot stand gekomen. Het integrale programma ziet er als volgt uit:

9.00u – Ontvangst
9.30u – Actualiteiten binnen VvE-management door René Brinkhuijsen (VGM NL)
9.50u – Hennep in de VvE! door Johan en Jon Warmerdam (Bureau Drugszaken) en Bas Kemperman (Centraal Beheer)
11.00u – Pauze
11.15u – Handhaving en schadeclaim: wat kan de VvE bij hennepteelt? door mr. Richard de Laat
11.45u – Energiebesparing en VvE-beheer door mr. Kees Oomen (VvE Belang)
12.30u – Afsluiting, gevolgd door lunch

Locatie en aanmelden

Het congres vindt plaats in het NBC Congrescentrum, aan het adres Blokhoeve 1 in Nieuwegein. Een routebeschrijving treft u hier. Inmiddels hebben 125 VvE-beheerders zich aangemeld voor het congres, maar er zijn nog plaatsen beschikbaar. Deelname is kosteloos. U kunt zich aanmelden op de website van VvE Belang, via deze link.

Jaarcongres VvE Belang

Aansluitend aan het VvE Managers Congres vindt het Jaarcongres van Stichting VvE Belang plaats. Deelnemende VvE-Beheerders zijn ook voor het congres van VvE Belang uitgenodigd. U dient zich daarvoor wel apart aan te melden via deze link. Let op: aanmelden voor het VvE Managers Congres doet u daar niet. Daarvoor gebruikt u de link hierboven (onder het kopje “Locatie en aanmelden” of de link hieronder).

Dit bericht is geplaatst op  woensdag 23 november 2016.

Reacties


Discussiëren over dit onderwerp? Ga naar het VvE-Forum op VvE-Forum.nl

Reageren op dit artikel kan hieronder.
Wilt u discussiëren of heeft u een vraag? Surf dan naar VvE-Forum.nl

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden gemarkeerd met * moeten worden ingevuld.