Week van de VvE 2018

De gemeente Amsterdam organiseert van 19 tot en met 23 februari 2018 de Week van de VvE. De gemeente werkt daarbij samen met onder andere !WOON, Stichting VvE Belang en Vereniging Eigen Huis.Tijdens de Week van de VvE worden workshops, bijeenkomsten en spreekuren georganiseerd waar informatie wordt gegeven over het reilen en zeilen van een Vereniging van Eigenaren (VvE).

Ook voor aspirant kopers van een appartement

De Week van de VvE is niet alleen nuttig voor bestaande appartementseigenaren, maar ook aspirant kopers kunnen er terecht. Zo zijn er workshops waarin wordt besproken waar je op moet letten bij het kopen van een appartement. Daarnaast is er in het programma rekening gehouden met de verschillende soorten VvE’s (groot of klein) en de problemen waar VvE’s in de verschillende wijken tegenaan lopen. Verder zijn er zowel workshops in het Engels als in het Nederlands. Op die manier worden alle doelgroepen bediend.

Algemene en diepgaande informatie over VvE’s

Uit het programma blijkt dat de behandelde onderwerpen variëren van algemeen (bijvoorbeeld over het inschrijven bij de KvK of verzekeren van de VvE) tot meer specifiek (bijvoorbeeld over het risico op koolmonoxidevergiftiging of de onderzoeksplicht bij galerijvloeren). Uiteraard staan ook vraagstukken over verduurzaming en subsidies op het programma. Via de links hieronder kunt u het volledige programma van de Week van de VvE raadplegen.

Borrel voor VvE bestuurders

Op de Week van de VvE wordt op donderdag 22 februari 2018 een borrel gehouden voor VvE bestuurders. Op die borrel zijn experts uit het bedrijfsleven aanwezig waar vragen aan gesteld kunnen worden en met wie kennis gemaakt kan worden. Voor deze netwerkborrel is aanmelden verplicht. Dat kan via de website van de gemeente Amsterdam.

Afsluiting Week van de VvE: workshop over VvE software

De Week van de VvE wordt op vrijdag afgesloten met een workshop over VvE software. Leden en bestuurders die daaraan deelnemen, worden wegwijs gemaakt in de werking van het VvE software-pakket, dat alle processen die bij VvE beheer komen kijken ondersteunt.

Dit bericht is geplaatst op  donderdag 8 februari 2018.

Reacties


Discussiëren over dit onderwerp? Ga naar het VvE-Forum op VvE-Forum.nl

Reageren op dit artikel kan hieronder.
Wilt u discussiëren of heeft u een vraag? Surf dan naar VvE-Forum.nl

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden gemarkeerd met * moeten worden ingevuld.